Şimdi Ara

46-55 INCH LED TELEVİZYON TAVSİYESİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
520
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Öncelikle herkese merhabalar,

    Yaklaşık 2 aydır yeni evim için led tv araştırması yapmaktayım bu işe 4500TL civarında bir bütçe ayırdım fakat işin içine girdikçe ve televizyon dünyasındaki detayları ve değişiklikleri gördükten sonra çok kararsız kaldım. Bu konuda deneyimli arkadaşlardan aşağıdaki konularda bana yardımcı olmalarını rica ediyorum,

    Yaklaşık 18m2'lik bir salonum var ve en uzak izleme mesafesi 3,40m diğer noktalarda ortalama 2-2,5m. Televizyonu aldıktan sonra hd digitürk veya hd d-smart almayı düşünüyorum bu noktada 46 ekran mı 55 ekran seçimi mi daha doğru olur? İlk etapta 55 ekran istiyordum fakat fazla büyük kalmasından yana şüphelerim var.

    Yayın kalitesi olarak hd digitürk mü hd d-smart mı önerirsiniz?

    Fiyat konusunda aylık-haftalık olarak çok ciddi değişiklikler olduğunu gördüm anladığım kadarıyla nisan-mayıs ayları büyük firmalar için yeni modellerin lansman tarihleri. 1ay daha bekleme şansım var beklersem fiyat konusunda daha avantajlı bir konum yakalayabilir miyim?

    Paneli ileride ps4'le kullanmayı düşünüyorum(laptop üzerinden onlineoyunda oynayabilirim), bunun dışında internet üzerinden takip ettiğim diziler var ve bunları laptop veya usb hdd üzerinde de olabilir televizyon üzerinden izlemeyi düşünüyorum. İnternette rahat dolaşmak dışında televizyondan smart özellikleri olarak çok bir beklentim yok. En önemsediğim konular görüntü kalitesi ve sorunsuzluk. Bu kriterler doğrultusunda bana önerebileceğiniz her türlü marka ve televizyona açığım.







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.