Şimdi Ara

4K UHD LED Tv mi Yoksa FHD OLED TV mi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
2.641
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar Samsung 55JU7500 tv almıştık. Kasa açıklığı yüzünden rapor çıkacak iade edeceğiz. Şimdi Vatanbilgisayarda gördüm LG 55EC930V 3D FHD Oled Tv aynı fiyata düşmüş 4999 TL.

    İade ettikten sonra sizce 4k tvlere yine devam mı edeyim yoksa gidip FHD Oled Tv mi alayım. Öneriniz nedir ? Oled TV lerde panele bağlı sorunlar var mı ?



  • 4K içerik çok az bd dısc bazı filmler 4k upscale gerçek 4k red kameralarla çekim şart,uhd alan birey için uhd içeriğin minumum olması ve yaygın bluraylerin saf kan 1080p olması niteliğiyle kesinlikle oled,çünkü oledin siyahı hıgh-end led panel ve hıgh-end plazmadan çok çok üstün kronik sorunlar varmı evet logo yapışması veya kırmızılarda sorun ve panelin lag değeri yüksek vs gibi ama 55eg910v yi dayıya aldırdım özellikle ,logo adhesion yanni uzun süre bd player,htpc ,açık kaynak uydu yayını test ediyorum,sıkıntı hiç yok, heleki htpc bağlantısında HDMI 1.4 a kablo,MSI GT730 Nvıdıa 2gb ekran katı 1080p 60Hz çözünürlükte panel deki pixseller dışa taşmış çok iyi ,,birde htpc,den saf Bluray remux bd dosyalar genelde filmler deniyorum htpc,de ,her medya player mevcut lakin, splah pro ex ile bd remux filmler oledde bam başka bir görüntü ..hatta sıfır karanlık ortamda benim gibi siyah detaycı birini oled,den başkası paklamaz ,sammy hu8200 panel iyiydi bu konuda ju7000 de eh işte ama motıon blurda samsung ju serisi çok iyidir ama oledi bir kere tadan vazgeçemez




  • Oled teknolojisinin daha çok gelişmesi gerek kırmızı pikseller ömrünü mavi ve yeşil piksellere göre çabuk tüketiyor ondan sonrası panel çöp. Şuan için 4k içeriğin fazla olmaması yatırım yapmanıza engel değil diye düşünüyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tabiki oled. Ama 930 değil. 910v al. Webos 2 var. Yakın fiyata yeni model tv al

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • MERNEPTAH kullanıcısına yanıt
    55JU7500 yerine 55JS8500 önerir misiniz?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: gbriel

    55JU7500 yerine 55JS8500 önerir misiniz?

    ajs8500 hıgh seri bir tv sizi asla üzmez motıonda ok başarılı ve siyahı gayet tatminkar..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.