Şimdi Ara

5+1 Arkalardan ses bozuk geliyor.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
549
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar yaklaşık 3-4 gün önce Logitech Z506 5+1 hoparlör aldım. Sağ, sol, mid ve subwoofer'dan düzgün ses geliyor. Fakat diğer ikiliden düzgün ses gelmiyor. Ya eksik yada sesi az geliyor çok anlaşılmıyor. İnternet'ten baktım 5+1' lerde daha çok sadece sağ ve soldan ses geliyormuş fakat benimki daha farklı. Çözümünü bilen var mıdır yoksa höparlörler mi bozuk acaba?



  • quote:

    Orijinalden alıntı: SunBurntNigga

    Arkadaşlar yaklaşık 3-4 gün önce Logitech Z506 5+1 hoparlör aldım. Sağ, sol, mid ve subwoofer'dan düzgün ses geliyor. Fakat diğer ikiliden düzgün ses gelmiyor. Ya eksik yada sesi az geliyor çok anlaşılmıyor. İnternet'ten baktım 5+1' lerde daha çok sadece sağ ve soldan ses geliyormuş fakat benimki daha farklı. Çözümünü bilen var mıdır yoksa höparlörler mi bozuk acaba?

    ses kartınızda hopörler doldurma ya benzer bir secenek var muhtemelen sanal surround yapıyor aklı sıra şarkının bazı kısımları veriyor arka kolonlara hani filmlerde ses arkalardan sadece efktlerde gelir ya ona benzer bişi yapıyor. bunu mp3 gibi bi degeri dandik şarkıalrda yapar. 5.1 formatlı filmlerde bunu yapmaması lazım. 5.1 formatlı seslerde deneyin. ses kartının ayarında realtek via artık her neyse o iptal edilebilir.




  • SunBurntNigga S kullanıcısına yanıt
    Evet dogru.. Orjinal 5.1 audio veya videolarda net ve gereken yerlerde ses verir. muzik ve stereoda ise sanki sesler sudan geliyormus gibi olur. muzik kaliteliyse effektlerde duzgun olur. adi ustunde effekt=eklenti.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şuan hoparlörlere yakın değilim yarın bir ara 5+1 formatlı ses bulup deneyeceğim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arka hoparlörden vokal sesi çıkmaz zaten 5+1 de müzik keyfi en güzel öyle oluyor benim en çok öyle hoşuma gidiyor bazı şarkılarda bi anda arkaya falan gelir ses müzik bit kalitesine ve yapımına göre değişiyor
  • 5.1 destekleyen müzik açtım. Kesinlikle harika bir şey. Herkesin denemesi gerektiğini düşünüyorum. Yardımlarınız için teşekkür ederim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.