Şimdi Ara

5 kişi için araç tavsiyesi.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
543
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba forum. Sürekli uzun yol yapan bir aileyiz.Elimizde 2010 accord ve 2017 Civic var.Geçen sene şubatta Accordu 100 bin kmde sadece uzun yol için almıştım LPG ile de gayet tasarruflu ve memnun şekilde binmekteyim.1 senede 60 bin kmyi devirdim bile. Dediğim gibi Accorddan çok memnunum 2-3 kişiyken hala bu aracı kullanmayı istiyorum ancak 5 kişi için dar oluyor arkada 3 kişi rahat yolculuk edemiyor. Civicin arka koltuğu biraz daha geniş ancak o araçlada Accord gibi yüksek sürat ve sessizlik olayı olmadığı için şehiriçi hariç sürmüyoruz. Planımda Civici satıp 1.150-1.300 arasında araçlar var kendim 2 adet araç belirlemiştim ancak emin de değilim o yüzden konu açtım.Beklentiler: geniş, konforlu , 150-160 km bandında güvende hissetiren araç.

    Kendi tercihlerim;


    VW. Passat 2.0tdi 240ps 4motion 2015-2016 120-130 km aralığındaki bulunabilen araçlar.

    Honda CRV 1.5 193ps Executive 2018-19 30-60 km aralığındaki bulunan araçlar.

    Honda Accord 1.5 193PS Executive+ 2021 15-45km aralığındaki bulunan araçlar.


    Bunlar arasında karar veremiyorum Passatı daha önce kullandım çok memnundum gidişinden yakıt olarakta en mantıklısı bu ancak km değerleri yüksek olacak tekrar ve ilerde dizelin satılabilirliği kafamı kurcalıyor.

    CRV ise aslında denemek istiyorum hiç SUV kullanmadım. Bayide arkasını incelediğimde çok geniş geldi.

    Accord ise çok yeni ve km düşük olması cezbediyor. Ancak kendi 2010 accorduma göre malzeme kalitesi olsun bazı özellikler olsun onda olup bunda yok. Arkası çok geniş.Başka önerilere de açığım. Teşekkürler








    1. büyük bir yasa çıkmadığı süreceki sanmıyorum, dizel her daim satar.
    2. kötü bir crv (2015) tecrübemiz var. hem motor sorunluydu hemde arka koltuklar uzun yolculukta inanılmaz rahatsız ediciydi.
    3. son kasa accord bayağı güzel ama civicle çok karıştıran çıkar bence.


    honda yenileştikçe kötüye gidiyor bence. Nerede o eski honda.

  • SUV bakmanız daha mantıklı . Eğer illa sedan olacak diyorsaniz d segment sedanlar işinizi görür.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tamam verdiğiniz örnekteki araçlar kadar güçlü değil ama ben tercihimi MPVlerden, minibüsümsü otomobillerden ve hatta minibüslerden yana kullanıyorum. Sıradan bir Transporter bile konfor, hız ve genişlik olarak yeterli seviyede diye düşünüyorum.


    edit: örnek ilan https://secure.sahibinden.com/cs/tloading?returnUrl=https%3A%2F%2Fwww.sahibinden.com%2Filan%2Fvasita-minivan-panelvan-volkswagen-2016-boyasiz-plusdegisensiz-plustramersiz-plusisitma-pluscift-klima-plusled-far-plusdsg-1076654614%2Fdetay




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi x646633277 -- 27 Şubat 2023; 21:10:54 >




  • Araç 5 kişi ile kullanılıyorsa arkası bağımsız 3 ayrı koltuk olan 5008 gibi araçlar da düşünülebilir limitleriniz dahilinde bulunabilir

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 7 koltuk mpv tarzı bir araç düşünebilirsiniz, kafanızdaki araçları kiralama şansınız olabilir internetten araştırmanızı tavsiye ederim bu sayede size uygunluğunu daha iyi test etmiş olursunuz.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Mand1ra_Hekimi kullanıcısına yanıt

    Bayide 5008 incelemiştim 3-4 ay önce ve 3 ayrı koltuk olması ve hepsinin bağımsız olması çok hoşuma gitmişti. Ancak aracın antrasit tavan olmasını sevmedim. İçi siyah ve basık geldi bu ara sport tarz moda galiba ancak bu araçlar aile aracı bej döşeme vs olsa çok daha güzel olurdu.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok güzel araç uzun yol harici 2 ayrı aile olsrwk ayrı ayrı araçları kullandığımız için babamda kalacak alınan araç o bunu baya sürter İstanbul trafiğinde :) Ancak gerçekten tam yol arabası


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • C5 aircross bakabilirsiniz, arkada bağımsız hareket eden 3 koltuk ve konforlu amortisör sistemi, arkadaki yolcular için rahat bir uzun yol konforu sağlayacaktır.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sazan84 -- 27 Şubat 2023; 22:36:30 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Passat sizin için en iyisi, km takılmayın bence

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Dizel uzun yıllar devam eder Türkiye'de bu konuda içiniz rahat olsun. Bahsettiğiniz modeller arasında söylediğiniz donanım / motor kombinasyonu ile Passat sizi memnun edecektir. Özellikle hem düşük tüketimi hem de ülkemiz standartlarında oldukça yüksek performansı ile 2.0 TDI 240HP Passat sizi fazlasıyla mutlu edecektir.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Bunların haricinde Superb 1.5 TSI L&K tavsiye edebilirim arka yaşam alanı bakımından,listeden olacaksa Passat.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.