Şimdi Ara

50.000 tl’ye aile için otomobil

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
839
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Okuyamam diyenler doğrudan en alta inebilir.

    Merhaba arkadaşlar, çok yazmasam da otomobillere olan ilgimden ötürü devamlı bu konulara uğrar, okurum. Tavsiyeler, incelemeler, tartışmalar vs baya bilgi sahibi oldum diyebilirim burada. Otomobil konusunda yazmadım hiç, çünkü ne benim ne de ailemin hiç otomobili olmadı. O yüzden bende hep bir ukde olarak kalmıştır arabalar. Yalnız son aylarda çok ihtiyaç duyduğumuz için artık bir otomobil almak istiyoruz. Bütçemiz de yaklaşık 50.000 tl. Yukarısına bir kuruş dahi çıkamayız çünkü arabayı almak sadece kendisini almak değil, olası masrafları için de ayrıca para koymak lazım. Bu arada kredisiz alınacak araba ve temmuzda almayı düşünüyoruz. Arabadan istediklerimiz:

    *içi geniş olmalı (iki tane 188cm boyunda çocuk var)
    *yakıtı ve parçası uygun olmalı, masrafsız olmalı. Ailede uzun zamandır adamakıllı araba süren yok. Aile içinde en son herhangi bir arabanın direksiyona dokunan ben bile en son iki yıl önce ehliyet almak için sürdüm. Arabayı aldıktan sonra kapsamlı bir sürücü eğitimi de almayı düşünüyoruz, artık bundan sonra lazım olacak bize araba
    *arkası baya geniş olmalı. Çünkü sahil kasabasında oturuyoruz ve yazın buralar insan kaynıyor, memleketten antepfıstığı getirtip satmak istiyoruz (satmaz demeyin kriz zengine yok :) ayrıca talep de çok)
    *yılda en az 2 kere memlekete gideceği için (yaklaşık 1300 km mesafe) dizel motor olmalı, otomatik şanzıman güzel olur tabi ama olmaması çok dert değil bizim için.

    Aklıma gelen gereksinimler ve şartlar bunlar. Benim aklıma dacia lodgy geiyor tüm bu ihtiyaçlarımızı düşüündüğümüzde. MPV olduğu için muayene, sigorta, hız sınırı gibi durumlarda daha avantajlı. Ama sizlerin de tavsiyelerine başvurmak istiyorum. Bu fiyat aralığında bu şartları sağlayabilecek model önerilerinizi bekliyorum.

    Uzun yazdın sadede gel diyenler için:
    *max 50.000 tl
    *içi ve bagajı geniş, mpv veya ticari
    *dizel, az yakan, az masraflı
    Araba arıyoruz. Model tavsiyelerinizi bekliyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • Otomobil ruhsatlı doblo yada lodgy sizin tarifinize uygun araçlar. Doblo panoroma diye geçiyor sanırım. Mpv modellerine bakarsanız bütçeniz nedeniyle oldukça yaşlı araçlar karşınıza çıkacaktır. Doblo ve lodgy de daha yüksek model denk gelme olasılığı yüksek.
  • Çok teşekkür ederim, doblo bize uygun değil çünkü arka diz mesafesi dar (188cm boy) ama lodgy dediğiniz gibi çok uygun bir seçenek gibi duruyor, ama bu fiyatlarda genelde 120000 km ortalamalarında araçlar var, dci motor için çok mudur bu km ortalaması, bilginiz var mı

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • logan mcv 1.5 dci
  • masrafsiz olsun. dizel olsun. parcasi ucuz olsun
    ve 50bin tl

    bu paralara bu imkanlar zor. yine eski kasa duster onerebilirim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • W00DPECKER kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler, ancak ailem biraz daha yüksek bir araç istiyor bundan dolayı kabul etmediler. Hatta megane sport tourer için ikna etmeye çalışmıştım zamanında

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • realitych R kullanıcısına yanıt
    Duster’ı da istiyor babam aslında fakat piyasası biraz yüksek sanırım, bütçemize uygun çıkmıyor maalesef. 2012-13 connect veya berlingo önerir misiniz peki?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sanırım eski kasa ford c-max dizel olabilir. Fiyatlarını tam bilmiyorum ama bütçenize uygun temizi bulunabilir düşüncesindeyim. Km yüksek olur yaşı sebebiyle. Temizi bulunabilirse keyifle binilir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.