Şimdi Ara

508 volan dişlisi ve marş motoru

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
113
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar, 6 ay önce ikinci el 2021 trafiğe çıkışlı peugeot 508 1.6 gtline araç aldım. Araç 11.000 km deydi, şimdide 22.500 kmde. Yaklaşık bir aydır kontağa bastığımda bazen araç çalışmıyor ve demir sesi gibi bir ses geliyordu sonra tekrar kontağa basıp çalıştırıyordum. Yetkili servise götürdüm aracı marş motoru ve volan dişlisinin değişmesi gerektiğini söylediler ve aracın garantisi de bitmiş 2021 çıkışlı araçların garantisi 2 yılmış. 24.000 tl para istediler . Ben de dedim 22.500 kmdeki aracın volan dişlisi nasıl bozulur biraz destek versin garanti onu da vermediler. Sizlere sorum daha önce böyle kronik birşeyle karşılaştınız mı ve ben nasıl bir yol izlemeliyim? Teşekkürler.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >



  • Benim bildiğim, satın aldığınız kişi zamanında serviste bakımlarını yaptırdı ise, garantiyi bozmadı ise, 3yıl 100bin km diye biliyorum garantiyi.
    İyi araştırın, garanti bozuldu ise, parçaları dışardan temin edip, güvenilir bir özel serviste taktırabilirsin, çok daha uygun fiyatlı olacaktır.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Mixenon kullanıcısına yanıt
    2022 çıkışlıların 3 yılmış dedi servis bana o yüzden garanti dışıymış. Benim takıldığım konu 22.000 kk deki aracın volanı ve marş motorunun değişme gerekliliği bu kadar düşük km de bozulması normal gelmedi bana. Bir de bildiğiniz İstanbul anadolu yakasında iyi bir özel servis var mıdır?

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.