Şimdi Ara

5530 da saat kendi kendine değişiyor ve telefon kapalıyken alarm çalmıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.343
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • slm arkadaşlar v20 e yukselttıkten sonra telefon kapalıyken alarm çalmamaya başlamıştı pek önemsemedim.geçen günde saat değişmişti bende benim bir hatamdır diye önemsememiştim bugun sabah yıne aynı sorun oldu ve bu yuzden geç kaldım okula. saat diliminden kaynaklanan birşeyyapmıyor hani 1 saat ileri almak gibi bugun yaptıgı 20 dk gerıye almaktı gecende 10 dk flndı.ne yapmalıyım arkadaşlar bi yardım edebilirmisiniz. ayrıca kapalıyken alarm calmamasorunu olan baska bırılerı varmı v20.0.0.80 yuklu 5530 da ?



  • sorun hakkında yardım edebılecek yok mu?
  • Telefon kapalıyken zaten alarm çalmaz. Telefon sürekli açık kalmalı alarmı çalabilmesi için. Saati ise dünya saatine almış olabilirsiniz. Sürekli farklı bir yerin saatini gösteriyor olabilir. Ayarları kontrol edin.
  • Firstclass öncelikle cevabın için tşk ederim. dediklerini yaptım artık olmaz heralde peki bide saat ayarlarında oto.zaman yenıleme ve saat dilimi secenekleri var ordaki ayarların nasılolması gerekiyor.

    Ayrıca normalde kapalıyken alarm çalıyodu eski telefonlarım ayrıca kullanım kıtapcıgındada alarm hariç telefon kapalıyken hiç bir özelliğini kullanamazsınız yazıyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.