Şimdi Ara

55q60rat - 55sm8200 - 58pus7304 - 55ru7400 tavsiye

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
1
Favori
1.762
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • 55q60rat - 55sm8200 - 58pus7304 - 55ru7400. beyler bu tvler arasında arasında kararsız kaldım.Bunların hangisi daha kaliteli ve sorun yaşamam acaba ölü ekran piksel bulutlanma ,kenar kararma,tv arası açıklık,ses düzeyinin yeterliliği, akıllı kumanda kullanışlılığı gibi i,bluetooth, wifi çekin gücü. Kısacası yardımcı olun hangisi alınır bunların?

    Edit : 55q60rat aldım bakalım değecek mi bir tvye 5249 tl vermeye şuan kargoda gelince detayları yazacağım. Teşekkürler herkese



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Benzini Shellden -- 31 Ocak 2020; 23:34:59 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • 55q60rat modelını aldım 1 haftadır kullanıyorum beyaz dengesı fazla verıyor bırde karanlık sahnelerde ekranın ısıgını kendı kısııyor ve ıyıce ızlenmez oluyor televızyon onuda dınamık moda ayarlayınca sorun cozuluyor ama. ama genel anlamda goruntusu guzel ıslemcisi hızlı . en büyük eksıklık kumandası bırıncısı turkce dıl destegıile sesli arama yapamıyorsun ıkıncısı de turkce altyazılı flımlerde turkçe karakterlerınde sorun yasıyorum.

    58pus7304 alacaktım aslında ama hızlı goruntulerde bıraz çamurlaşma gördüm sanki boyle takılıyo gıbıydı ama dıger kullanan arkadaslar memnunuz yazmıs kanal gecıslerı yavas dıyene bakma sakın sırf o yuzden alınmama sebebi degil.

    zaten arastırmam sonucunda mükemmel tv yokmus onu anladım:D
  • Bluetoothdan kablosuz klavye ve mouse bağlanabiliyor mu? İşlemci hızlı olduğundan bilgisayar gibi kullanabilir miyim? Kulaklık girişi var mı bu modelin yoksa bluetooth üzerinen mi bagliyosun kulaklığını? görüntü olarak 55sm8200 mü? yoksa 55q60rat mı?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 55ru7440 kullanıyorum, f/p olarak başarılı. Stabil, hızlı bir işletim sistemi var. ips panel istemediğimden lg yi eledim. Diğer üç model arasından ru7440 seçtim çünkü; canlı izleyince philips görüntüsü cok soluk geldi android işletim sistemi istemedim. q60 da ise aşırı yapay renkler gözüme çarptı ayrıca aldığım modelden yaklaşık 1000₺ pahalıydı.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Benzini Shellden

    Bluetoothdan kablosuz klavye ve mouse bağlanabiliyor mu? İşlemci hızlı olduğundan bilgisayar gibi kullanabilir miyim? Kulaklık girişi var mı bu modelin yoksa bluetooth üzerinen mi bagliyosun kulaklığını? görüntü olarak 55sm8200 mü? yoksa 55q60rat mı?
    Hocam 55sm8600 bakın derim.
  • Merhaba, LG 55sm8200pla modellerinde kenarlardan ışık sızma şikayetleri çok yüksek düzeyde. Bu modelde de olabilir mi? Karanlık odada film izlemeyi imkansız hale getirebilir bu durum
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ekoriko

    Merhaba, LG 55sm8200pla modellerinde kenarlardan ışık sızma şikayetleri çok yüksek düzeyde. Bu modelde de olabilir mi? Karanlık odada film izlemeyi imkansız hale getirebilir bu durum
    Hocam OLED TV dışında ne alırsanız alın marka farkketmeksizin (SONY LG SAMSUNG ve diğer markalar) ışık sızması olabilir kimse olmaz diyemez.
    Kiminde az olur kiminde cok olur bilginiz olsun.
  • Bu tvlerr arasında Q60 ı alır geçerdim diğerlerini düşünmeyin bile.Q60 Kontras yönünden zengin ve 100hz panel. Birazdaha çıkarsanız sony xf9005 de alabilirsiniz.
  • Merhaba istediğiniz şeyler bence bir tv'de sonra bakılması gereken şeyler. banding,clouding vs gibi sorunları katmadım zira zaten bu yazdığıniz 4 tv'de sorun çıkma ihtimali var.
    Kullanım senaryonuzu ve max çıkabileceğiniz fiyatı ve de odanızın ışık alma durumu, kaç metreden izleyeceğiniz vs yazarsanız,daha detaylı yardımcı olurum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • baglanabiliyomuş ben smart thigs uygulaması var cep telefonda oradakı mouse özelliğini kullanıyorum.Bilgisayar gibi kullanma mevzusunda sıtelerı guzel açıyor sıkıntı yaşamadım. Ama sanki lg yede bakmak gerekıyor ıps panel kullanmak güzel olabilirdi. Burak bey 8600 demiş bende ona çok baktım ama fıyatı fazlaydı en ucuzu 6500 e buldum o kadarda veremedim 8200 modeli iyi olabilir en güzeli istediğiniz siyah sahneleri olan bir flimi usb belleğe atıp ikisine aynı anda bakmak o zaman kafanız netleşir.
  • şubat kullanıcısına yanıt
    Evet dediğin gibi yaptım.5249 tl verdim.Umarım değer bir tvye 5 bin küsür vermeye.Şuan kargoda gelince detayları yazarım

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hangi siteden aldınız hocam?
  • pardon gg den almışım.Çarşamba günü sipariş vermiştim satıcı fiyatı 5.399 iken gg den size özel %10 indirimi ile 5.249 tlye aldım. Senin almaya niyetin var galiba



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Benzini Shellden -- 1 Şubat 2020; 0:40:30 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • aynen hocam benim de almaya niyetim var. sony xf9005 ile bunun arasında kaldım.
  • hiç düşünme bunu al bence.sony kac para?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sony'yi de 6200 civarına kadar buldum. daha düşüğe bulabilir miyim acaba diye düşünüyorum.
  • bence bir tvye o kadar verilmez ama para senin sen bilirsin

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konu ile alakalı bluetooh kulaklık ve klavye bilgisi bekleyenlerden biri de benim son durum nedir. 55Q60RAT bluetooh kulaklık ve klavye bakıyorum bende. Samsung Uflex yada Galaxy Buds bağlandığını samsung un sitesinde buldum ama başka ürün desteklemiyor mu acaba?

    https://www.samsung.com/tr/support/tv-audio-video/how-to-make-a-bluetooth-headset-connection-to-television/

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ssonerr

    Konu ile alakalı bluetooh kulaklık ve klavye bilgisi bekleyenlerden biri de benim son durum nedir. 55Q60RAT bluetooh kulaklık ve klavye bakıyorum bende. Samsung Uflex yada Galaxy Buds bağlandığını samsung un sitesinde buldum ama başka ürün desteklemiyor mu acaba?

    https://www.samsung.com/tr/support/tv-audio-video/how-to-make-a-bluetooth-headset-connection-to-television/
    Bende aynılarını buldum.Sitede tecrübeli üstatlar yardımcı olsa harika olur.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Benzini Shellden

    bence bir tvye o kadar verilmez ama para senin sen bilirsin
    tv yorumlarınızı bekliyoruz..
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.