Şimdi Ara

6000 YTL ye OYUN+TV+SİNEMA+PC LCDTV

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
684
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • ARKADAŞLAR BU TOPİC'İ TAKİP EDİYORUM OKUYORUM YAZILARI
    6000 YTL Yİ GÖZDEN ÇIKARMIŞ OLSANIZ. NASIL BİR TERCİH YAPARSINIZ ... MERAK EDİYORUM.

    BEN MESELA ŞÖYLE DÜŞÜNÜYORUM...

    PLAYSTATİON3(BLUERAY OYNATICIM HDMİ BAĞLANTILI DVD OYNATICIM OLMUŞ OLUR)+BENQ24" LCD MONİTÖR(ŞU AN PİYASADA OLDUĞU İÇİN BU MODEL PC ME İYİ BİR UPGRADE) +AVERMEDİA TVBOX9 TÜREVİ BİR TV KARTI SİTESİNDE ÇÖZÜNÜRLÜĞÜ İYİ OLAN TÜRKİYEDE VARMI BİLMEM MODELLERİ VAR NİYE HARİCİ DERSENİZ TAŞINABİLİRLİK KATSAM MONİTÖRE. ODALARDA= BU ÜÇLÜYÜ ALSAM HEM PC DE KULLANSAM HEM SİNEMA + OYUN OYNASAM HEM BLUERAY DVD TARZI FİLMLERİ İZLESEM HEM DE HARİCİ TV KARTI İLE TV YAYINIDA İZLESEM... BÖYLE BİR ÜÇLEME 3,5 MİLYAR TL YE DENK GELİYOR... KALAN 2,5 MİLYAR TL YE LCD YADA PLAZMA TV ALSAM NASIL OLUR NE DERSİNİZ... BU KABATASLAK AKLIMA GELEN BİR ÇÖZÜM DAHA MANTIKLI DAHA FARKLI YADA AMAÇ BELLİ BUNA UYGUN NE TÜR BİR ÖNERİNİZ OLUR... YADA BENİM İHTİYACIMA UYGUN EN MANTIKLI ÖNERMELERİNİZ NE OLUR ACABA...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi halitk -- 4 Haziran 2007; 22:38:12 >







  • 2 tane ayrı ayrı monitör yerine bir lcd tv alıp pcye ve ps3e bağlamakta mantıklı bence.Zaten benq fiyatıda sağlam galiba bunun yerine iyi bir lcd tv yeter.Ps3 konusu tamam,tv kartı olarakta skystar hd çıktı bunu düşünebilirsiniz ilerde hd yayınlarında sorun olmaz.
  • böyle bir önermede salonda lcd tv olur bununla hem tv hem dvd bleray izlerim benq tarzi 61 ekran bir pc monitörü ilede 1080p oyun oynar pc de geniş ekran keyfi sürer harici tv kutusu ilede mobilite katar her odada 2. lcd tv olmuş olur . yada pc skaystar hd ile senin de değin gibi tv keyfi yaprım 1 lcd alıp playsattion olayı olunca senin dedğin gibi sadec lcd nin olduğu odadaya takılı kalır. hem sınıfının en standart modeli bir full hd belki alabilirim şuan ki fiayatlara göre hemde 2. bir lcd tv şansı pc ye doğing bir monitörden mahsur kalırım gibi düşünüyorum bilmem ne dersiniz.
  • bu konuda fikir beyan edecek ben olsaydım diye öneri sunacak veya eleştirecek kimse yokmu
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.