Şimdi Ara

65 inch Samsung televizyon tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
24
Cevap
0
Favori
1.591
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • 65 inch tv bakıyorum babamlara, uydu yayınları izlenecek, oyun kesinlikle yok, hatta altyapı olmadığı için sabit internette yok zaten evde, bu yüzden uygulamalar pek işe yaramayacak. Gereksiz olduğu halde şuan iş gören hi level tv yi değiştirmek istiyor. Hem oturma odasına hem yatak odasına 65 inch tv alacak. A101 e gelen toshiba ve piyasa malı ürünlere bakıyordu. Samsung 65cu8100 modelini al dedim ama yorumlarda iyi bi seçim olmadığı yazıyor kafam karıştı. 30k bütçe ile Samsung veya LG den hangi modeli tavsiye edersiniz?




  • TCL 65C645 şu an 28 bin MediaMarkt'ta. Baktığınız TV'ye göre çok daha iyidir. Bu fiyata en iyi seçeneklerden biri.

  • Evet bu dediğiniz ürünü başka yerlerde de tavsiye edenler oldu, açıkçası Tcl markayı ben dandik piyasa malı diye biliyordum aklımda hep Samsung lider ikinci lg diye kalmış. O model gerçekten çok iyi anlaşılan, birde dikkatimi çekiyor benim sorularıma 1-2 kişi yazıyor sadece bu yüzden karar veremiyorum çoğunluk bunu öneriyor bunu alayım diyemiyorum.

  • S.P.E.C.I.A.L. kullanıcısına yanıt

    Mediamarkt online da 33 k fiyatı ama

  • Sagiroda S kullanıcısına yanıt

    Dün akşam yazdığımda gece kuşu indirimi vardı. Şu an en ucuz HB'de MM satıyor 29.700.


    Samsung ve LG'nin de iyi ürünleri var ama bu kalitede ürünleri 10-20 bin TL kadar daha pahalı.

  • S.P.E.C.I.A.L. kullanıcısına yanıt
    Tcl65c745 modelin karşılığı Samsungun 65q80c dir demişti birisi. Aynı fiyatlarda veya atıyorum üç binde fazla olsa tcl mi tavsiye edersiniz? Oyun asla oynanmayacak. İlerde altyapı gelirse youtube ve nette filmler izlenecek şuan Türksat uydu kanalları izleniyor, hi level 108 ekran kullanımda.
  • Sagiroda S kullanıcısına yanıt

    TCL'in detaylı incelemesi olmadığı için net hangisi iyi söylemek zor. Ama TCL'de Dolby Vision var o bir avantaj. Fiyatlar aynı veya yakın olsa ikisi de olabilir, ama dediğim gibi hangisi görüntü kalitesi olarak daha iyi net bilgi veremiyorum. TCL'de Google TV olması da Tizen'e göre avantaj bence.


    Bu arada benim ilk söylediğim sizin söylediğiniz modelin bir altı. C745 bir tık daha pahalı. Aradaki fark biri 144Hz biri 60Hz. Oyun dışında bunun pek önemi yok. HDR konusunda da fark olabilir, onu net bilmiyorum var mı yok mu.

  • Sagiroda S kullanıcısına yanıt
    Tcl marka önermem samsun lg hariç yanaşma samsungda 65cu8500 işinin görür ailenin sadece karasal yayın izlicekse lg dede 65ur8100 var oda çok güzel cihaz bu ikisini öneririm 65ur8100 güzel cihaz
  • MertTv34 kullanıcısına yanıt
    Burayla beraber 3 foruma yazdım herkes tcl65c745 öve öve bitiremedi ben o markayı hiç bilmiyordum benim için hep samsung 1 lg 2 numaraydı
  • Sagiroda S kullanıcısına yanıt
    Ben sana şöyle anlatim tcl çin menşei bir tv satın alma tarafı türkiye piyasasına öyle bir stokla girdiki şuan çok fazla stok var iyide fiyat yapıyolar fakat iyi fiyat yapması iyi bir tv olması anlamına gelmiyor fiyat performans diyip diyip duruyor ama yok öyle birşey yok google tv de bilmem nede sanki baban yanlış anlama google tv de ne yapacak yani adam eve gelcek show acıcak kanal d açıcak işletim sistemi lg webosu kullanıyor gayet kullanışlı türkçe sesli komutlu gayet hızlı çalışsan işletim sistemi samsung sesli komutu sadece youtube var bu söylediğim iki modele bak fiyatlarıda yaz ben sana yardımcı olayım tcl ci tayfayı anlamış değilim çöp seri kumandasından anlarsın zaten modelin çin menşei olduğu için hızlı üretim hızlı satış taktiğiyle pazarlamam yapıldığı için sorun çıkaracak bi ürün daha sonra anlıcaklar tabi elektronik ürün samsung lg de çıkarır ama panel kalitesi görüntü fark baya var otomotiv sektöründede var aynı olay şuanda cherry çıktı suv piyasası ablak bullak oldu adamlar 1.200 sıfır suv satıyo ama sonradan sorunları çıktı millet isyan ediyor




  • MertTv34 kullanıcısına yanıt
    Samsung 65cu8100 = 27 k
    Lg 65ur8100 = 27300 k
    Tcl65c745 = 32.5 k
    Tcl65c645 = 30 k civarında



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sagiroda -- 16 Kasım 2023; 0:24:9 >
  • MertTv34 kullanıcısına yanıt

    Çin'de üretilmesi kötü mü demek direk? TCL panel de üretiyor ve bazılarını ünlü firmalara satıyor. Beğendiğiniz pek çok marka da Çin'de üretim yapıyor.


    Benim marka fanlığım yok hiçbir markaya da yakın değilim ama TCL DLED veya FALD veya Mini LED bir TV fiyatına Samsung ve LG Edge LED TV alıyorsunuz. Bunların arasındaki teknoloji farkı o kadar büyük ki insanların sırf marka diye kötü teknolojilere aynı paraları vermesi yazık sadece.


    Ne zaman mantıklı? Üst seviye cihazlarda tercih edilebilir. Bunlar da 100K TL gibi fiyatlar üzeri. Bugün piyasada hala en iyi TV'leri üreten Sony zaten Türkiye'de yok. Samsung'da da QN95C veya S90C, S95C almayacaksanız çok da anlamı yok açıkçası. LG ise biraz geride kalıyor, ama OLED'leri yine tercih edilebilir. Fiyat/performans deyince bu firmalar pek rakip olamıyor açıkçası. Ön yargı ile olmaz bu iş. Kim bizim için iyi iş yapıyorsa onu tercih etmeliyiz. Hepsi sadece birer firma.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi S.P.E.C.I.A.L. -- 16 Kasım 2023; 0:57:10 >




  • Sagiroda S kullanıcısına yanıt

    Arkadaşa yazdığım cevapta değindim ama şöyle söyleyeyim bu LG ve Samsung modelleri çöp. Eski teknoloji var. Kenar aydınlatmalı. TCL'in biri DLED biri FALD. Edge LED 10 yıl öncesinin teknolojisi. Diğerleri Mini LED öncesi en iyi teknolojiler. Para sizin.

  • S.P.E.C.I.A.L. kullanıcısına yanıt

    hocam herkes performans aramıyor bazen adam bilindik bir tık daha kaiteli olsun kendi servisi olsun servisi heryerde olsun garanti durumunda servisi olmayan markalarda çektiğim eziyeti çekmeyeyim istiyor bu kitle edge direct fald olmasına bakmıyor işletim sistemine bakıyor markasına bakıyor görüntü tatmin edicimi tamam onun için daha iyi bi alışveriş oluyor yoksa zaten samsung sony bu fiyatlara tv satamaz...

  • RNNN kullanıcısına yanıt

    Valla bana göre sorun olduğunda servisin hepsi aynı. Bir de iyi bir TV sorunlu gelse kritik bir arızası yoksa bir iki kademe alt TV'den yine iyi olacak. Örneğin ışık sızması var diye servise şikayet edeceksin değiştirmedi diyelim, yerine alabileceğin alternatif TV'nin zaten doğal hali bu. Gibi.


    Böyle düşünenin burada konu açmasına bile gerek var mı ki? Beğendiğin markaya bakarsın bütçene uyan modelini alırsın.

  • S.P.E.C.I.A.L. kullanıcısına yanıt

    hocam leş gibi dse var diyelim iyi olanda o zaman ne olacak :) arkadaşın özellikle samsung sorması muhtemelen bahsettiğim sebeplerden...

  • RNNN kullanıcısına yanıt
    Sen hangisini tavsiye edersin arkadaşım
  • Sagiroda S kullanıcısına yanıt

    hocam elektronik şans işi ama kalite ve servis olarak samsung bi tık iyi diğer markadan bana göre performans derseniz tcl ama anne baba kullanacak diyorsunuz samsungun görüntü kalitesi onları tatmin ederse samsung daha mantıklı bi tercih bence ama görüntü olarakta arada belirgin fark olur bahsedilen iki model arasında yani sizin durum tamamen kişisel tercih :)

  • RNNN kullanıcısına yanıt
    Görüntü kalitesi tcl daha iyi diyorsun dimi? Birde sade kenar değil full ekran aydınlatma varmış onda
  • Sagiroda S kullanıcısına yanıt

    evet hocam biri girş seviye diğeri orta diğer bilindik markalar tcl de olan özellikleri orta üst modellerde veriyorlar

  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.