Şimdi Ara

657 seçimden sonra kalkıyor mu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
853
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Seçimden sonra hükümet 657 yi kaldıracak mı her ne kadar çalışma bakanı iki güne bir öyle bişey yok diye haberlere çıksa da insan güvenemiyor. Başkanlıktan sonra yapılacaklar listesinde ilk 3 deydi 657 nin kaldırılması. Siyaset bu dün dündü bugün bugündür derler mi?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • 657 nedir ?
  • 657 sayılı devlet memurları kanunu.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Umarım kalkar.



    Yan gelip yatan, işini düzgün yapmayan devlet memurları daha iyi çalışır.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Neden kalksın insanlar yıllarca çalıştı sınavlar kazandı memur oldu emeğinin karşılığıda maaş alıyor. Diyorsanız ki dinozor memurlar çalışmıyor, emin olun sözleşmeliye geçtiğinde o dinozorlar daha da artacak devlet kurumlarında o çalışmayanlar zaten liyakata dayalı değil dayısına amcasına dayalı memur oldukları için öyleler. Birde 657 kalktığında artık devlette liyakat tamamen kalkacak bendensen ne olursan ol gel benden değilsen iş akdin fes haksızmıyım

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kalktı
  • quote:

    Orijinalden alıntı: exuberant42

    Neden kalksın insanlar yıllarca çalıştı sınavlar kazandı memur oldu emeğinin karşılığıda maaş alıyor. Diyorsanız ki dinozor memurlar çalışmıyor, emin olun sözleşmeliye geçtiğinde o dinozorlar daha da artacak devlet kurumlarında o çalışmayanlar zaten liyakata dayalı değil dayısına amcasına dayalı memur oldukları için öyleler. Birde 657 kalktığında artık devlette liyakat tamamen kalkacak bendensen ne olursan ol gel benden değilsen iş akdin fes haksızmıyım
    sorun zaten çoğunun emek karşılığı değil torpille o işlere ve mevkilere gelmiş olmaları
  • 657 kalkınca onlar yine nereye isterse oraya girecekler. Ayrıca bu ülkede hala hakkıyla KPSS ile atanan bir kesim var yapmayın.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben ilk 1000'e girerek 4-B'li olarak atanmış bir sözleşmeli mühendisim. Aynı işi yaptığım diğer arkadaşlarımdan her yönden geri durumdayım. Aynı sorumluluk, aynı görev tanımı ancak farklı izin uygulamaları, farklı maaş, farklı ek ödemeler, farklı tayin hakları, farklı vergi kesintileri insanın canını sıkıyor. Kadrolu alım yapılmadı ve mecburen sözleşmeli olarak girdim. Girerken kabul ettin diyenler olacak ancak başka çarem mi vardı sizce ? O yüzden değil 657'nin kalkması genişletilmesi gerekiyor. Aynı kurum içinde aynı ünvanlı ancak farklı statülerde kimsenin olmaması gerekiyor. Adalet adına elle tutulur hiçbir yani yok. Herkesin sözleşmeli olması da kötü niyetli hareketlere yol açacaktır. Gücü elinde bulunduran kişi veya kişiler istedikleri gibi at koşturacaklar. Yoksa elbette memur olmayı hak etmeyecek o kadar insan var ki. Ama sırf dayısı, amcası olanlar ne kadar kalitesiz, gereksiz de olsalar bir şekilde kurum içinde yine yer bulacaklar. Olacak olan yine garibana olacak emin olun. O yüzden çözüm 657'nin kalkması değil geliştirilerek herkesi kapması bence.




  • Saf saf youtube yada googlenin sacma sapan sitelerinden bakıp burada milleti galeyana getirme. Ne görseniz gerçek sanıyorsunuz nette.

    Olm siz ne ne saf adamlarsiniz ya?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: fairstars

    Ben ilk 1000'e girerek 4-B'li olarak atanmış bir sözleşmeli mühendisim. Aynı işi yaptığım diğer arkadaşlarımdan her yönden geri durumdayım. Aynı sorumluluk, aynı görev tanımı ancak farklı izin uygulamaları, farklı maaş, farklı ek ödemeler, farklı tayin hakları, farklı vergi kesintileri insanın canını sıkıyor. Kadrolu alım yapılmadı ve mecburen sözleşmeli olarak girdim. Girerken kabul ettin diyenler olacak ancak başka çarem mi vardı sizce ? O yüzden değil 657'nin kalkması genişletilmesi gerekiyor. Aynı kurum içinde aynı ünvanlı ancak farklı statülerde kimsenin olmaması gerekiyor. Adalet adına elle tutulur hiçbir yani yok. Herkesin sözleşmeli olması da kötü niyetli hareketlere yol açacaktır. Gücü elinde bulunduran kişi veya kişiler istedikleri gibi at koşturacaklar. Yoksa elbette memur olmayı hak etmeyecek o kadar insan var ki. Ama sırf dayısı, amcası olanlar ne kadar kalitesiz, gereksiz de olsalar bir şekilde kurum içinde yine yer bulacaklar. Olacak olan yine garibana olacak emin olun. O yüzden çözüm 657'nin kalkması değil geliştirilerek herkesi kapması bence.
    Klavyene sağlık. Ama memur olmayan arkadaşlardan bir kesim memurlara karşı takıntılı. Örneğin 1 mayısta işçinin değil memurun yatma günü gibi paylaşımlar görüyoruz sosyal medya da polis de memur ama çalışıyor gece gündüz doktorda hemşirede gümrük memuruda vs vs

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Insanmodoff

    Saf saf youtube yada googlenin sacma sapan sitelerinden bakıp burada milleti galeyana getirme. Ne görseniz gerçek sanıyorsunuz nette.

    Olm siz ne ne saf adamlarsiniz ya?
    Saf varsa burda bence o da sensin sosyal medya takip etmiyorum. Medya birde bu forum Cumhurbaşkanı en az 3-4 kez konuşmalarında 657 yi kaldıracağını dile getirdi seçimden 3-5 ay önce hatta başkan olduktan sonra yapılacaklar listesinde ilk 3 de bu takip etmemişsen benden öğrenmiş oldun. Şimdi de seçim var diye oy kaybetmemek adına bakan açıklama yapıyor. Yoksa koca bakan saçma sapan dediğin sitelerde gördü de 3 günde bir açıklama yapayım mı dedi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Seçim icabı + ekonomi sorununu perdeleme çabası.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.