Şimdi Ara

6800 xt undervolt sonuçları (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
2
Favori
843
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • VgrooveR kullanıcısına yanıt

    Her kartta aynı sonuç alınamayabilir. Her çip farklı sonuç verebilir. Sizin karta uygun uv değerleri için deneyerek test edip bulabilirsiniz.

  • trkocaer kullanıcısına yanıt
    Fakat benim değerlerimi referans alması işini oldukça kolaylaştıracaktır, undervolt gibi yeri geldiğinde saatlerin çöpe gidebildiği bir işlemde üstüne matematik yapıp iki profili en makul şekilde oluşturduğumdan yardımcı olacaktır illaki.
    Benim değerlerim tutmadığı taktirde bir tık üstü voltaj büyük ihtimalle çalışacaktır zaten.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • vjdrsjejv kullanıcısına yanıt

    Aynen hocam. Misal 1050 mv ile başlayıp stabil kalan değere kadar düşürürseniz hızlı bir şekilde stabil değerleri tespit edersiniz diye tahmin ediyorum.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: trkocaer

    Aynen hocam. Misal 1050 mv ile başlayıp stabil kalan değere kadar düşürürseniz hızlı bir şekilde stabil değerleri tespit edersiniz diye tahmin ediyorum.

    Test için hangi programları önerirsiniz, furmark yeterli olmaz muhtemelen

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • VgrooveR kullanıcısına yanıt

    Hocam ben şahsen Overwatch 2 de epic ayarlarda sınırsız fps ve çözünürlüğü 100 den 200 e çıkartıyorum + obs ( test yayını ile deneme yapıyorum ) ile çalıştırıyorum. Ekran kartını full yüke sokuyor.


    3d mark + Witcher 3 remake + Rdr 2 ayarları fulleyip 1-2 saat kadar test ile %99 da stabil değeri yakalayabilirsin.

  • VgrooveR kullanıcısına yanıt

    Daha ağır oyunlarda ve çözünürlüklerde 60 fps'den düşerse 2300 mhz profili kullanıyorum default 2000 mhz, 2300'ün watt bölü fps oranı çok daha kötü olsa da yüzde on performans farkı oluşuyor yeri geliyor stock halinden daha hızlı oluyor. Her iki profilde de 100 mhz overclocklu bellekler, güç tüketimi ve bellek sıcaklık farkı neredeyse hiç olmamasına rağmen performansa bir tık artısı var. Bir de more power tool'dan soc voltage max 1050 mv ayarlı fakat onun detaylarına girmeyeceğim, bilmeyen birinin ellerinde o program tehlikeli olabilir.


    6800 xt undervolt sonuçları


    6800 xt undervolt sonuçları




  • Bende deneyim bakalım. Onu bunu geçtim de piyasanın en performans:fiyat kartı tartışmasız 6800xt dir. Oyun oynamak isteyen ve fazla para vermek istemeyen adam aklı varsa gider 6800xt alır.


    Edit: Default clock hızlarında (pl+15) 950mv civarında sorun yok ama güç tüketiminde kayda değer bir düşüş olmadı bende (kart gigabyte gaming oc)




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gOkO -- 7 Mayıs 2024; 22:8:51 >
  • gOkO kullanıcısına yanıt

    gigabyte gaming oc 6800xt ile min 2100 max 2200 ayarlı oyunlarda 2150mhz de çalışıyor 881mv yani en düşük voltaj ayarında max 200 watt çekiyo oyunlarda

  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.