Şimdi Ara

69 Dolarlık Akıllı Telefon: Janus One

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
891
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • 90 Günlük Bekleme Süresine Sahip, 69 Dolarlık Akıllı Telefon: Janus One

     69 Dolarlık Akıllı Telefon: Janus One


    Bir Kickstarter projesi olan Janus One, 69 dolarlık bir etiket fiyatına sahip olmasına rağmen 90 gün boyunca şarj edilmeden bekleme süresine sahip.
    Birçoğumuz akıllı telefonlarımızda son teknolojik yeniliklerin olmasını ister. İhtiyaç için olduğu kadar statü belirleyen bir unsur olarak da kullanılan akıllı telefonlar, bazı kimseler için birkaç özelliğinin iyi olması durumunda yeterli seviyede görülebiliyor. Bu şekilde düşünenler için bir Kickstarter projesi olan Janus One, 90 günlük bekleme süresine sahip. (‘aman şarjı yetsin, bana yeter’ diyenler için bulunmaz nimet) Bunun dışında cazip olan bir tarafı daha var; 69 dolarlık fiyatı.

    Özelliklerine göre 69 dolardan başlayan fiyatlarla satışa sunulacak olan Janus One, 50 bin dolarlık fon desteğinin 20 bin dolarını şimdiden elde etmiş durumda. 1500mAh batarya gücüne sahip olan model, kredi kartı boyutlarında ve 5.5 milimetre inceliğe sahip.

     69 Dolarlık Akıllı Telefon: Janus One




    Cihazda bulunan güç banka özelliği sayesinde, cihazın enerjisi bitecek olduğu sırada acil olarak güç transferi yapabiliyor. Bu sayede telefon üzerinden yaptığınız bir işin yarıda kalma olasılığı da ortadan kalkmış oluyor. Bluetooth ile akıllı telefonunuzla eşleştirebileceğiniz Janus One'ın Kickstarter’daki web sayfasında suya karşı dayanıklı olduğu da belirtiliyor.

     69 Dolarlık Akıllı Telefon: Janus One




    500 numara saklama ve SMS ile mesajlaşma özelliklerinin bulunduğu Janus One, siyah, beyaz ve altın renk seçeneklerine sahip olacak. Projeye destek olmak için ödeyeceğiniz 69 dolar ile sahip olabileceğiniz Janus One gerekli desteği elde edebilirse Eylül ayında satışa sunulacak..

     69 Dolarlık Akıllı Telefon: Janus One



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kkartaln -- 28 Temmuz 2015; 13:40:46 >







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.