Şimdi Ara

7 Dizi İptal Edildi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
104
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • * Hulu, eski bir dizinin yeni sezonuyla ve eski oyuncularıyla dirilmesini konu alan Reboot'u ilk sezonun ardından iptal etti.


    * Hulu, Kindred dizisini de ilk sezonun ardından iptal ediverdi.


    * Disney, The Mysterious Benedict Society'yi 2. sezonun ardından iptal etti.


    * Netflix, 25 Şubat 2022'de ilk sezonu yayınlanan Güney Kore draması Juvenile Justice'ı iptal etti, 2. sezonu olmayacak.


    * Paramount+ ile birleşmeye hazırlanan Showtime da kendi içinde bir toparlanma sürecine girdi.

    Demián Bichir’in başrolünde olduğu Let The Right One In ilk sezonun ardından iptal oldu ve dizinin yapımcısı Tomorrow Studios başka bir platform bulmak üzere görüşmelere başladı. Dizi, John Ajvide Lindqvist’in 2004’te yayınlanan çok satan romanından ve onun 2008 İsveç filmi uyarlamasından esinlenerek hazırlanmıştı.

    Ayrıca Jon Bernthal’ın başrolünde olduğu, aynı isimli filmin dizi uyarlaması American Gigolo da 2. sezon onayı alamadı. Sezon sonunda ana hikayesini toparlayan dizinin başka bir yerde geri dönmesi beklenmiyor. Sancılı bir prodüksiyon süreci geçiren dramanın 10 bölümlük sezonu 8'e indirilmişti. Showrunner David Hollander, sette çıkan ama detaylandırılmayan bazı sorunlar sonrası diziden gönderilmişti.

    Showtime, yapımı tamamlanan ve kadrosunda Shailene Woodley, Betty Gilpin, DeWanda Wise ve Gabrielle Creevy’nin olduğu Three Women dizisinden yayınlamadan vazgeçti. Yapımcılar ise başka bir yayıncı için görüşmelere başladı ve Deadline'ın haberine göre masada en azından bir teklifin olduğunu konuşuluyor.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.