Şimdi Ara

Hamasın İsrail saldırısı - (İsrail savaş ilan etti)[ANA KONU] (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
7 Misafir (1 Mobil) - 6 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13.570
Cevap
71
Favori
447.946
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
54 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • EmuDev E kullanıcısına yanıt

    bak abd afganistanda da duruyordu geceyarısı topukladı  

  • Sismancocuk S kullanıcısına yanıt

    Olacağı o zaten.

    Sosyal medyada organize olup günleri İsrail lanetlemesi geçecek ve ellerine de hiçbir şey geçmeyecek. Tıpkı geçmişte olduğu gibi.


    Aliyev'in ilişkileri ve dostluğu var ,onu da karşısına alıp Hamas'ı destekleyemezler ,hele sosyal medyaya yansıyan görüntülerden sonra .

    Dahası seçimden önce ilişkileri düzeltmek için adımlar, dostane mesajlar gönderildi.

    Kısacası çok fena sıkıştılar. Benim endişem sonrasında yine Türkiye 'ye akın akın gelecek Araplar.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Richard Parker -- 7 Ekim 2023; 13:23:39 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Filistin bizim davamız değil bizim davamız öncelikle Türk devletleri sonrasında ise ılımlı İslam devletleri ile İslami yüceltmek ve yaşanabilir bir din olan İslami günümüze uyarlamak. Bu yukarida olmuş kadının cesedini teşhir edip tükürüp yayınlayan ve Allahü Ekber diye nara atması sadece din ile bağlantı bulunarak kardeş filan sayılması bizim dinimizle bu bağdaşmaz, dinimizde herkes dinini bireysel yaşar diğer yaşayan canlıya müdahale etme hakkın yok, hamas Cihad ilan etmiş eğer çok destekçisi var ise buyursun gitsin gazze orada..

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Sismancocuk S kullanıcısına yanıt
    Sonuna kadar çok doğru bir yorum, ortadoguda İsrail ile müttefik olsak azerbaycan-israil-turkiye-pakistan-katar ve Türki cumhuriyetler ile olusan konseryum - Abd,Rusya, AB, ve cinden sonra oluşan çok güçlü bir devlet oluruz. Suriyede yapacağımız operasyonlara çok rahat karar vererek gireriz. Bu oluşuma sonrasında ukrayna-bosnahersek-macaristan-kosova eklediğimiz de hem savunma sanayimiz ortak güçlesir, hem ortak para birimi oluşur, hem ekonomik refah payımız artar, sonrasında İslami ülkelerede birleşim olarak el atarız.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • OnLyMoKoKo kullanıcısına yanıt

    OnLyMoKoKo

  • Görüntüleri izledim çok üzücü, yaşlı, kadın, çocuk demeden herkesi öldürmeye başlamışlar. İsrail'in Filistinin içerisinden geçmesi için bütün haklı sebepler ortaya çıkmış.


    RTE'nin açıklamasını doğru buldum. Tarafsız kalıp ortamı yatıştırmaya çalışması için arabulucu olması en iyisi olacaktır. Ama İsrail 1-2 gün zorlandıktan sonra tamamen çok ağır saldırıya geçer. 6 gün savaşında neler yaptığını tarih çok iyi yazdı, yine benzeri yaşanır.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • emin abdulhamidyoutube
    Hamas hareketinin kurucusu Şeyh Ahmed Yasin: İsrail zulüm ve gasp üzerine kurulmuş bir rejimdir. Zulüm ve gasp üzerine kurulan rejimlerin kaderi yıkılmaktır.. İsrail 2027 yılına kadar yıkılacak.
    https://www.youtube.com/watch?v=kKz1CxmDOE0&ab_channel=eminabdulhamid
  • Arkadaslar Savas dediğiniz olay vahşidir. İzlediğiniz da dik romantizm veya kahramanlık filmlerine benzemez. Kadın çoluk çocuk demeden herkes öldürür, tecavüz edilir en ağır işler yapılır çünkü Savas ortamında hukuk yoktur.

    Bunu her taraf yapar.

    Burada asıl şok edici olan İsrail'i ruhu bile duymadan Hamas'ın bu çapta bir saldırı yapmış olması.

    İki taraf içinde önümüzdeki günlerde nefret tırmanarak bazı arkadaslar İsrail'i şeriat devleti oldugunu yazmışlar ancak tam olarak öyle değil. Yinede Netanyahu İsrail'i Erdoğan'ı gibi birşeydir ülkenin anayasal ve laik taraflarını törpüleyerek iktidarda kalabilmek adına dmci yahudiler önemli noktalara getirmiş, İsrail'i uzlaşma zemininde uzsklaştırmıştır.

    Filistinlilerin Netanyahu basta oldugu sürece bir çözüm umutları zaten yoktu ve sertlik tırmanarak olayları bu hale getirdi.

    Ha Filistin bizim sorunumuz mu hayır değil. Araplar Osmanlı - Türk askerlerini vahşice katlederek bizi oradan çıkarttı. Ağza alınmayacak şeyler yaptılar Osmanlı'ya ve Türk askerlerine Osmanlı gidinceye yahudiler geldi ilahi adalet gbi. Dolayısıyla bu Arapların davasıdır bizim değil.

    Not: Bugun Ürdün' de Osmanlı askerlerini nasıl katlettikleri i turistlere gösteri olarak sunan topluluklar bunlar. Siz Müslüman sanıyorsunuz ancak orada da milliyetçilik ön planda Arapların çoğu için müdlğmanlık ikinci planda olan birşey. El Cezire'nin yaptığı Filistin belgeselini izlerseniz hiç öyle İslam muslumanlık şu bu göremezsiniz tamamen Araplık üzerinden işlenir olaylar. İsrail ne kadar düşmanda bizde o kadar düşmanız Araplar için.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Periah -- 7 Ekim 2023; 13:51:17 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • İğrenç kadını soyup gezdirmişler. Bu nasıl bir ahlaksızlıktır tanımı yok.
    İsrail bu rezilliklere göz yumarsa netanyahu acil istifa etmeli.


    Umarım yetkililer İsrail'e destek götürür.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EvMüdüresiii -- 7 Ekim 2023; 13:49:6 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İsrail filistini yok eder.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • O zaman baştan müslümanların davası diyeceksin , Türklerin değil.

    Kaldı ki ben bir müslüman Türk olarak Türk askerinin orası için kan dökmesini istemem , neden isteyeyim?

    ben dinimi kendimce yaşıyorum , bu yetiyor bana. Bir çok ayette ve hadiste insanın her konuda aklını kullanması gerektiğini vurgulanmıştır.


    ayrıca böyle boş atıp sıkıyorsun, Twitter a bak bakalım , o görüntülerden sonra böyle konuşabilecek miyiz misin.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam ben kendi şahsi fikrimi söyleyeyim. Bu saldırının arkasında bence İran var. İsrail Karabağ savaşında Azerbaycan’a çok büyük destek verdi. İran’ın en büyük korkusu Azerbaycan’ın güçlenmesi ve zengezur koridorunun açılması. İsrail bu konuda Azerbaycan’ı destekliyor iki sebebi var. Ermenilerin soykırım iddaları ile sürekli gündeme gelmek istemesi. İkinci ve asıl sebebi Güney Azerbaycan’da yaşanacak bir çatışma ile İran’ın bölünmesi. Güney Azerbaycan yıllardır çok sessizdi. Ancak şu son dönemde yaşananan gelişmeleri İran ciddi tehdit olarak algılıyor ve bunun arkasında İsrail olduğunu düşünüyor. İran kısaca mesaj veriyor eğer sen Kafkasya üzerinden benim üzerime gelirsen bende sana huzur vermem diyor.
    MOSSAD’ın istediği kadar istihbaratı olsun İran’ın da istihbaratı var. Ortadoğu’da Şuan İran istihbaratı Lübnan Suriye Irak ta hatta Yemende bile çok etkili. Farkettiyseniz Suriye de bize karşı, Irak’ta hükümetlere karşı, Yemende Suudi Arabistan’a karşı cephe açmış durumdular.
    Hatırlarsanız Katar krizi çıktığında en büyük sorun Katar İran ilişkileri üzerinden oldu. Suudi Arabistan Ortadoğu’da İran kimi desteklerse tam karşısında duruyor. Bu yüzden de İsrail Suudi Arabistan ilişkileri yükselişe geçerken Hamas üyelerine hapis cezaları vermişti.
    Suudi Arabistan-Türkiye ilişkileri Türkiye-İsrail ilişkileri de bunun üzerinden okunabilir.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • Navi kullanıcısına yanıt

    Kudüs hem Türk davası hemde Müslüman davasıdır.Biz önce Müslümanız sonra Türküz


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İman dolu göğsün, nobel ödüllü bilim camiası ve soğuk çelikten silah teknolojisi karşısında şansı yoktur!!

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • gorkemnalbant G kullanıcısına yanıt

    100 yıl önce Araplar Osmanlı askerlerine inanılmaz vahşilik ve gaddarlık ile saldırarak seni oradan attılar. Hastanelerini basıp yaralı askerleri sokaklara sürükleyip linç ettiler.


    Sen o bolgeden atılırken Araplar Osmanlı askerlerinin üzerinde tepindi.


    Atalarını utandırma daha fazla.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Klavyeni eskiteceğine müslüman kardeşlerine yardıma koşsan daha güzel örnek olurdun. Gittiğinde videoyla resimle paylaş ki senin gibi diğer müslümanlar da doğru yolu görsün.

  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.