Şimdi Ara

7 Eylül 1983: Kadir Mısıroğlu Artık Türk Vatandaşı Değil (İngiltere'ye Sığındı) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
90
Cevap
5
Favori
12.451
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
101 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Bana tek cevap veremeyenler arkadan konuşma konusunda uzmanlaşmış.
    Madde madde cevabın varsa buyur.
    1)
    Öncelikle kölelik konusunda sonuna kadar dediklerimin arkasındayım. Kötü köleciler bulmak, kölesine daha iyi davranan kölecileri aklamaz. Mitra köleliği yasaklayamadığı için Mitra’ya inanmamak için bu yazdıklarım da gayet normal ve doğru çok sayıda sebepten biri olabilir.

    2) Bebek katili bebek katilidir. Çok bebek öldüreni bulduk diye az bebek öldüren aklanmaz. Ben açık açık köleciliği de bebek katlini de lanetlerim. Devletimizi yönetenlerin ise bebek katilleriyle zaman zaman görüşmelerini ülke çıkarları açısından kaçınılmaz bulurum. Trump’ın elleri çok mu temiz? Bugünlerde görüştüğümüz İtalya, Mısırlı darbeciler ve Yunanlılar çok mu temiz? Devletimin arkasındayım. Sen isyan mı ediyorsun her devlet kademesi görüşmelerinde. Tabii ki görüşülür.

    3)
    Pipisiz köleler gerçekten de tarihin en acılı karakterlerindendir. Bazı saraylar talep ettikçe sabileri sakatlayıp sakatlayıp göndermişlsr. Özellikle Çin’in bu konuda yatacak yeri yoktur. Bizde de Mustafa Kemal paşa ve cumhuriyetle birlikte eşit vatandaşlık hakları alıp zengin olanı bile vardır.

    Sormak istediğiniz şeyler varsa sabırla anlatırım. Ve evet dinlere büyük saygım ve sevgim var. Dxdiag da iftira atıp duruyor Hiç bir din tecavüz edin demez. Bunca iftiraya da pes



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cemsinan -- 9 Eylül 2021; 12:52:58 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • buyuk maras dondurmacisiydi...dondurma sektorunun lideriydi

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: moustapha129

    almanya'ya gitme sebebi vatandaşlıktan çıkartılması. o da tanıdıkları orada olduğu için oraya gitmiş ticaretle uğraşmış. deli raporu olduğunu söylüyor onu da hapisten çıkmak için almış


    İşin garibi adamı yunancılıkla suçlayanların piri inönü karısı Mevhibe Hanımı Venizelosun koluna takan adamdır. yunancılıkla suçlanan adamın kitabı forum ergenlerinin babalarından eski. kendisinin görüşlerine tamamen katılmasam da dediklerini çürütebilen bir kemalist yok bu memlekette


    Yunan Ermeni ve Moskof mezalimlerini anlatan kitaplarından bihaberdir forum ergenleri


    Hocam sen burdaki veledlere laf anlatmaya çalışma boşuna bırak eğlendirsinler kendilerini :)


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Hala nasıl böyle deli imansız kişilere ulu yüce mübarek insan gözüyle bakıyorlar gerçekten anlamak mümkün değil. Hayır fetoş haini de mi ders olmadı. Unutmayın arkadaşlar böylelerini gariban göremezsiniz bunlar yeşil sermayeyi Amerika eşliğinde kıble almış hainlerdir.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • warchief46 W kullanıcısına yanıt
    Psikologların detaylı analiz yapmaları gereken kişileri söyleyim sana :
    7 sene önce apo hainini bile önder görüp , pyd başkanını Kürdistan bayrağı ile karşılayıp , komutanlarımız pkklı hainlerin tanıklığında hapse attırıp ve üstüne pkk yı vurmayın diye emir verip , pkk ile aynı masaya oturup apo itine miti yollayıp susanların şu an tek milliyetçi onlar gibi davranması psikolojik kitap konusudur.
    Ve gelelim orta doğu bataklığına hayran olan bizim Ülke de ki davarlara ;
    İlk okul mezunu vatan haini bunak fetoşa tapmaları ders olmaz hala villalarda oturup jeeplerden inmeyip nara atan deli kadir gibi çakma hocalara tapmaya inanmaya devam edecekler sonra gelip Allah'a şükür ki Bu toprakların yetiştirdiği Atatürk cumhuriyetine laf atacaklar hadi oradan saygı da duymam yeter ! kaç sene geriye gitti bu ülke bir hıyara hoca efendi dediniz diye ! İşte bu kişiler akıl değil anca hesap verir Yarbay Ali Tatarın ahı yakanızda !

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >




  • siriusstar S kullanıcısına yanıt

    Bu söylediklerini, bunları gördüğü halde, bu yanlışları bildiği halde apo haininin partisiyle iş tutanlara söyleyeceksin. ypg'ye terör örgütü diyemeyenlere, sınırımızda ypg'nin olması evladır diyenlere söyleyeceksin. Yanlış adama söylüyorsun. Hem bunlar yanlıştı diyeceksin hem de aynı yanlışı sen yaparak iş tutmaya çalışacaksın. Yanlış, yanlıştır. Diğerinin o yanlışı yapması sana, onlar o yanlışı yaptıysa o halde ben de yaparım hakkı vermez. Üstelik yanlış olduğunu söylediğin halde.

  • warchief46 W kullanıcısına yanıt
    Ben o kara yıllarda da söylüyordum şimdi de söylüyorum. Terör ile müzakere değil mücadele olur. Her kim ki apo veya pkk itinden medet umuyor Allah belasını versin. Her kim ki fetö itinin önünü bile bile açtı Allah onlarında belasını versin. Ben dün neysem bugün de oyum. Ama 2006 da DGM den beraat kararı alsın diye Fetullah itini yasa değiştirip kurtaranlar gelipte milliyetçilik oynamasın. O yılan kendilerine dokunmasa ne askerlerimiz ne başka birşey umurlarında değildi üstelik savcılarıydı be !

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • kerimcem K kullanıcısına yanıt

    Lan kes bu deliyi bile savunacak yüzü nereden buluyorsun bilmiyorum. İnsan bu kadar yanar döner olamaz diyorum hergün bunu kanıtlıyorsun.

  • İngiliz istihbaratı işte böyle çalışır. Kendilerini Anadolu'dan kovan adama, kendi ajanları vasıtasıyla İngiliz ajanı dedirtirler. Bazı geri zekalılar da onlara inanır. Çünkü atılan yalana inanmaya dünden razıdırlar. O kitle Kadir Popcorn ve benzerlerinin yalan söylediğini bilse bile bu yalanlara inanmayı "tercih" ederler.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ray Kurzweil -- 9 Eylül 2021; 22:28:50 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: İbrahim Kaypakkaya

    Lan kes bu deliyi bile savunacak yüzü nereden buluyorsun bilmiyorum. İnsan bu kadar yanar döner olamaz diyorum hergün bunu kanıtlıyorsun.

    Kadir Mısıroğlu: Keşke Yunan Galip Gelseydi - YouTube


    sondan başada dinlesen baştan sonda dinlesen ama tarafsız dinlesen adamın yan anlam olarak kullandığı okadar açıkki hatta everest kadar net, adam sivri dilli, hakaret vari eleştiri yapmış olay o zaten sonunda ne anlatmak istediğinin noktasını koymuş adeta gavur cümlesiyle.

    adamı savunmak ayrı saptırmak ayrı şey onu karıştırmayın ha adam Atatürk düşmanımı düşmanı ona karşı çıkan yok zaten.



    "Keşke Yunan Galip Gelseydi" İfadesi Hakkında İzah - YouTube




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 9 Eylül 2021; 22:41:47 >




  • Kod uyumunun delisi. Bundan daha ziyade, bunu ciddiye alan kesimin evveliyatını sıkayım.

  • Şu delinin nesini savunuyorsunuz aklım almıyor. Gerçi neler gördük, nur çeşmesi diye milletin ağzına gargara yapan bile vardı..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cei -- 10 Eylül 2021; 0:20:31 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • moustapha129 M kullanıcısına yanıt

    Yani konunun girişinde de yazdım ama gelip buraya "almanya'ya gitme sebebi vatandaşlıktan çıkartılması" yazıyorsunuz. 12 Eylül olunca direkt kaçıyor Avrupa'ya. Önce kaçıyor yani. Vatandaşlıktan çıkarılması 1983 yılında. 3 sene sonra. Diğer cümleler de ilk cümle gibi gerçek değil. Hele "dediklerini çürütebilen bir kemalist yok bu memlekette"ye iyi güldüm.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Turk'lere açıkça dusmanlik beslemeyen hic kimse, HICBIR BAGLAM VE KOSUL ALTINDA, "keske Yunan galip gelseydi" kelimelerini yan yana getirmez.


    Zaten Ataturk düşmanlığı, Türk düşmanlığıdır başlı başına.


    Meczup Kadir de Turk Milleti'nin azılı düşmanlarındandı, Turkler olarak iyi bilmezdik. Azabı bol olsun...




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hulkibey -- 10 Eylül 2021; 5:1:26 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Türkiye'de klasik faşist sol örneklemeleri


    Senden olmayanı yurtdışına her türlü baskı,zulüm,tehdit ve işkence ile gönder sonra da bak ingiltereye kaçtı amerikaya sığındı de d: 100 yıldır hep aynı taktik


    bu adamın keşke yunan galip gelseydi demesi bile olayın özü bilindiği halde çarpıtma


    yani siz o kadar zulumkar o kadar barbarsınız ki yunan bile gelseydi sizin kadar yapamazdı diyor tekrar hatırlatmak gerekirse, yani en aşağılıktan bile aşağılıksınız demeye getirmiş teşbihte hata olmaz diyerekten tabi seversiniz sevmezsiniz adamın demek istediği bu yoksa yunana pek bayıldıgını sanmıyorum

  • William Shakespeare için aslında arap ve adı Şeyh Pîr

    demişti...

  • Bu delinin mezarını umuma açık tuvalet yapacaksın daha hayırlı olur.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • warchief46 W kullanıcısına yanıt
    Tamam işte adam deli deli. Delidir ne yapsa yeridir derler ya bunun ne yaptığı belli değil gıdık bu kafadan kırık kırık 😂

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.