Şimdi Ara

7 kg ile 9kg arasındaki fark (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
70
Cevap
1
Favori
19.486
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: tuna.1122

    Arkadaşlar 7 kg - 8 kg - 9 kg çamaşır makineleri arasındaki fark nedir.Program haricinde tambur genişliği fark ediyormu?.Dün bir bosch servis yetkilisiyle görüştüm 7 kg ile 9kg arasında program farkı haricinde fark yok. Program sizin için önemli değilse sadece genişliği aynı olan makine seçin dedi.Siz ne dersiniz üstadlardan yorumları bekliyoruz.

    hiç bir fark yok. hatta simens,boş ve profilo arasında da tasarım hariç fark yok. bizzat servisinden duydum.buzdolabı almıştım. iyi yapmışsın abi zaten hepsinin parçası aynı dedi.
  • merhabalar. ben Azerbaycanda yaşıyorum. sizlere bazı sorularım olacak. ben burda mağazada Bosch wak 20210me gördüm. tambur hacmi 63 litre. ama motor fırçalı sanırım. sıkma sesi 71 db. bir de bosch-un sitesinde wak24440tr-ye rasladım. 7kg, 63 l. ecosilence drive yazıyor. bu wak24440 hakta yorumlarınızı almak istiyorum. 8 kg 63 l ile 7 kg 63 l arasında yıkama kapasitesi bakımımdan bi fark olmazmı diyorsunuz? bir de bu 24440 sessiz motor öğle mi? ben bu ürünü bosch-home-da 1462 TL-ye gördüm. bu fiyat bütün bosch bayileri için geçerli mi? Yani ben Erzuruma gelip Bosch bayisine gitsem orda bu fiyata mı olacak, yoksa değişe bilir mi? bir de bizde Lg ürünleri yaygın. Lg F1496 modeli var tambur hacmi 58 litre. kullananların tambur hacmiyle ilgili bi şikayetleri yok. ama boschda 63 l. bu lg-ye neler sığmaya bilir, boscha sığacak olan? battaniye falan yerleşiyormuş

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • melodeath73 M kullanıcısına yanıt
    Öncelikle sessiz model olan ürün waK24440tr değil waT24440 modelidir. 7-8-9 kg modellerin hepsinde kazan hacimleri aynı sadece satış politikası olarak farklı kg yazıyorlar. Çamaşır miktarına bağlı olmadan büyük kazan hacmi daima daha iyidir. Hiç battaniye yorgan yıkanmayacak diye küçük hacimli makine almak hata olur. Wak20210me modeli de kaliteli bir modeldir, ancak siz de belirtmişsiniz zaten, bu model fırçalı motora sahip. Bu zamanda fırçalı motorlu makine almak hem harcadığı enerji hem de sesi açısından kötü olur. Fiyatlar bayiden bayiye farklılık gösterebiliyor. Bu fiyat seviyesinde lg nin ürünleri çok sorunlu oluyor o yüzden lg tercih etmenizi önermiyorum. Hatta bayi bulabilirseniz daha uygun fiyata profilo cmg140dtr modelini öneririm bosch ile aynı kalitede aynı üründür ama daha ucuzdur.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi K-E-N-A-N -- 11 Haziran 2015; 9:06:13 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • çok sağolun kafamdakı sorulara aydınlık getirdiniz. evet dikkatsizliğime verin, yazarken yanlışlıkla wat yerine wak yazmışım. malesef ben Azerbaycanda wat serisine raslamadım. o yüzden uygun olursa Erzurumdan almak istiyorum. bu yazdığınız cmg140dtr modelini de soracağım. Google sonuçlarına göre, Erzurumda bayisi varmış Profilonun. arayıp sorarım bu modeli. bir de bu Profilonun tüm modelleri mi ithal, yoksa modelden modele değişe biliyor? ve sıkma sesi 75 db, ama motoru silent plus. yıkama 52 db. o zaman sadece sıkma zamanı rahatsız edici bir ses oluşur di mi?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben Iğdır Bosch bayisini aradım. Nahçivana kapıya teslim Wat 24440TR için 1450 Tl, wak20210 için 1300 tl olduğunu söylediler. 3 yıl garanti tamir , gümrükten geçme dahil. zaten araçları buraya gelip gidiyolarmış. hangi bayiden almanın bi farkı olmaz di mi? ne de olsa official bayi

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bosch un sitedeki bilgilerinde hata var wat serisi için konuşuyorum, bizzat yan yana konulmuş 8kglık ve 9kglık modelin tambur hacimlerinin farklı olduğu ayırt edilebiliyor. Hatta kaç kilo olduklarına bakmamıştım aynı kasanın birinin küçük birinin büyük olduğunu görünce bayiye sordum bir de baktım ki birinde 8kg yazıyor birinde 9kg yazıyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • melodeath73 M kullanıcısına yanıt
    Profilo da sadece tek bir model Almanya üretimi o model de cm1201 modelidir. Kalite olarak oldukça üst seviye bir makine ancak program kıtlığı olduğu için tavsiye etmiyorum. Diğer kalan bütün profilo ürünleri Türkiye montajlıdır. Ses seviyelerine pek takılmayın. Silentplus fırçasız motorda ses çıksa bile çok az çıkıyor ve evin tamamına yayılmıyor fırçalı motordaki gibi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • çok sağolun.bosch bayisini aradim bosch sipariş verdim. çünki
    profilo modelini annemler hiç duymadığı için marka olarak güvenmedi.ben forumdan kaliteli bi marka olduğunu biloyorum ama onlar bu marka hakta duymadiklari için bosch seçtiler.ben wat24460 ve 24480 arasinda kararsızım. tambur hacmi aynı 63 litre. birisi 8, diğeri 9kg. tambir hacmi ayniysa ata bileceğimiz çamaşır kapasitesinde nasil fark ola bilir ki? bazilari söylüyor ki, yorgan battaniye için 9 kg iyi.8 kaldirmaz falan. ama bunlarin her ikisi 63 lt olduğu için .eğer çamaşır kapasiteleri ayniysa değiştirip 8 kg sipariş vereyim.arada 100 tl fark var o yüzden

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • melodeath73 M kullanıcısına yanıt
    7 kg modeli bile seçebilirsiniz herşeyi aynı. insanlar kafalarına göre bilip bilmeden konuşuyorlar. Sizinde dediğiniz gibi kazan hacmini baz alarak yorum yapmak lazım. Çamaşır yıkamada kg başına 10 litre kazan hacmi idealdir. Yani siz 7-8-9 kg modellerden hangisini alırsanız alın 63 litre tambur ile en fazla 6,5kg çamaşırı sağlıklı yıkayabileceksiniz 7kglık modelin kodu wat24440tr. 8 kg modele fazladan para vermenize gerek yok. Tambur hacimleri aynı.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi K-E-N-A-N -- 11 Haziran 2015; 16:14:06 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • çok sağolun verdiğiniz bilgiler için , çok yardımcı oldunuz. sizin bu iletinizden önce arayıp 8 kg sipariş vermiştim. annem 7 kga razı olmazdı, zaten iki gündür tambur hacmi konuşuyorum, ama o insanlardan duyduğu yorumlara bağlı olarak kg önemli olduğunu düşünüyor. size çok minnetdarım, kafama takılan soruları cevabladınız, gönül rahatlığıyla verdım siparişi, teşekkür ediyorum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.