Şimdi Ara

75. DH ŞARKI YARISMASI (KAZANAN = Sherlock) (6. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
112
Cevap
1
Favori
6.589
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Angry Man kullanıcısına yanıt
    Hocam sizin şarkınız beğenilmediği için değil çok klasik olduğu için bu kadar aşağıda. Ben de öyle yaptım, yoksa severim Holy Diver'ı.

    Thunderstruck a da puan vermedim mesela, bu iki şarkı belki de en iyileri ama cidden çok kolaya kaçmak oluyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: WISDOM

    yönetici dayanışması
    sonuçlar şaibeli, inanmıyorum
    A Ğ L A
  • Bir daha ki yarışmada cidden çok sağlam bir parça ile geleceğim. Herkes bilmediğini düşündüğüm bir parça ile.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gordugum.kadariyla tartismalar var.



    O zaman klasik sarkilar, belirli bir populeriteyi gecmis sarkilar kullanilmasin.



    Kurallari belirleyelim.



    Atiyorum, listelerde ilk ona girenler kullanilmasin gibi.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Jeopol kullanıcısına yanıt
    Kesinlikle katılıyorum. Ben attığım şarkı ile kolaya kaçtığımı düşünmüyorum. Atabileceğim tonla şarkı var. Sadece severek dinlediğim için bu şarkı ile katılmak istedim. Ama yarışmacılar kolaya kaçtığımı düşündüğü için puan vermemiş. Bence güzel olur. Hem bilmediğimiz güzel parçalar dinlemiş oluruz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yarışmacıların katılmak istediği şarkılarda sürenin 7 dakikayı geçmemesi dışında tamamen özgürlükten yanayım. Puan verilir verilmez o ayrı ama kısıtlamalardan hoşlanmıyorum. Düşüncem bu yönde. Çoğunluğun kararına uyarım.

    Yeni yarışmayı başlatmak isteyen olursa lütfen yorum atsın konuyu açacağına dair. Gönüllü hiç kimse çıkmazsa ben açarım.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-368EFBB24 -- 30 Temmuz 2018; 12:41:15 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Puanlama konusunda katılımda 20 şarkıya kadar 10-8-6-5-4-3-2-1 olarak 8 şarkıya, 20 şarkı ve sonrasında 12-10-8-7-6-5-4-3-2-1 olarak 10 şarkıya oylama şeklinde olması daha önce talep edilen bir şeydi. Bazı yarışmalara çoğunluk aynı tarz şarkılar katılabiliyor. O tarzı sevmeyen zaten sevdiği birkaç şarkı dışında zor oy veriyor. Benim bile son 2-3 oyu zor verdiğim yarışmalar oldu. Belki bazı arkadaşlar puan verecek şarkı bulamayıp kötü dediklerinden birkaçına rastgele bile puan veriyordur. Evet bazı yarışmalarda da sevdiğimiz tarzlar olunca bu sefer hangisine versek diye de düşünüyoruz ama sonuçta puan verdiğimiz hepsi sevdiğimiz şarkı oluyor, diğer türlü sevmediklerimize de puan vermek zorunda kalabiliyoruz.


    Şampiyonluk sayılarının toplanmasında da bir gün tüm yarışmalardaki kazananları bir tablo halinde yazabilirim. Ama 75 yarışma var ve çok fazla kazanan farklı isim olduğundan bir lig havasında olmayabilir tablo. Yine de ayarlamaya çalışırım bir şekilde.


    Klasik ve popüler şarkılarla katılımı engellemek zor olabilir. Ya belli sayıda dinlenmeyi geçmiş şarkılarla katılım yasak olacak ya da oy verenler kendileri ben şu kadar izlenmesi olan şarkıya çok sevdiğim bir şarkı olsa bile oy vermeyeceğim diye düşünecek. Nitekim ben öyle yapıyorum, ne kadar sevsem de 100 milyon izlenme sınırının üstündeyse oy vermiyorum.


    Yarışma açma konusunda da dediğim gibi yarışmayı açmak isteyen daha önceden bana özel mesaj atarsa iyi olur. Yarışma sürecinde de konuyu açan arkadaşın ceza almamaya dikkat etmesi gerekli diye düşünüyorum.




  • Engellemek pek faydalı olmaz açıkçası çünkü farklı türleri dinlememiş arkadaşlar için o şarkı popüler bir şarkı olmayacak yani yeni keşfetmiş olacak, mesela ben rap dinlemiyorum 500 milyonluk bir şarkı benim için büyük bir keşif olabilir.

    Kazananların toplanması büyük bir rekabet ve farklı bir hava getirecektir.
  • Dediklerinizden sonra düşündüm de popüler şarkılarla da katılmak kötü değil. Bilmeyenler olabilir cidden, mesela ben geçenlerde Run Dmc nin 50 milyonluk bir şarkısını keşfettim. Türü bilmeyenler için keşif olabilir

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben zaten genelde kendi bilgime gore veriyorum puanim. Bildigim ve grubun/sanatcinin hit sarkilarindan biriyse puan vermiyorum. Bilmedigim bir sarki olunca hiti cok yuksek degil veriyorum normal puanimi. Bilmedigim 200 milyon hitli sarkiya da oy vermiyorum ama kolay kolay. Portishead mesela 40m hite sahipti bence yuksek bir rakam, sarkiyi bilmiyordum dinledim sevdim hit sayisindan 1-2 puan kirdim sadece. En yuksek puanlarimi hic bilmedigim ve sevdigim parcalara veriyorum. 2 veya 3 oluyor bunlar her yarismada.

    Kisitlama olmaz bence de bir cok kriteri var cunku bunun ayni sarkinin farkli uploadlari bile oluyor. İsteyen istedigiyle katilsin. İsteyen de istedigine puan versin.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • fenerliso'nun bana verdiği yetkiye dayanarak 2. kez DH Şarkı Yarışması'nı başlatmış bulunuyorum. Başvurular 3 - 10 Ağustos.

    https://forum.donanimhaber.com/76-dh-sarki-yarismasi-basvurular-3-10-agustos--134190411#134190411
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.