Şimdi Ara

80-120 arası kafam karışık yardım edin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.055
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Herkese iyi forumlar. İki gün önce grande punto aracımı 50 bin tl ye sattım. Başkaca da bir birikimim yok kredi ile model yükseltmek durumundayım. (Durumundayım diyorum serbest meslek icabı biraz daha alımlı bir araca binmem gerekiyor.)

    Şimdi kafamda iki ihtimal var. İlki 30 bin tl kredi çekip c30 tarzı bir araç almak (piyasası zayıf ama i20 clio gibi araçlardan iyidir) bu şekilde daha az ödeme ve riske girmiş olacağım

    ikinci ihtimal ise 60 bin tl dolaylarında çekip astra j kasa yahut focus 3 tarzı bir araç almak (piyasanın barındırdığı riskler korkutuyor)

    Geçmişte 2017 Golf 1.0 TSI, Civic FB7 ve Leon 1.6 TDI 2015 kullandığımdan aslında böyle bir araç özlüyorum. Yaşım genç yeni evliyim.

    Bu fiyat bandında başka ne önerirsiniz? ne yapmalıyım?



  • Golf, Leon, Civic'den sonra bir de Focus'u deneyimlemek iyi olurdu bence..
  • quote:

    Orijinalden alıntı: brkprlk35

    Golf, Leon, Civic'den sonra bir de Focus'u deneyimlemek iyi olurdu bence..
    bence gerek yok focusa zaten arkadaş piyasada top 5 teki kompakt sınıf araçları kullanmış değişiklik bir üst segment için belki olablir ama c sınıfından b sınıfı araçlara geçişte kullanıcılar bir afallıyor gerçekten ama yıllarca b segment araçlara binip c sınıfına geçenlerde bu afallama olmuyor bunun sebebi tamamen konfor yalıtım motor seçenekleri bence
  • haykouz H kullanıcısına yanıt
    Arkadaş Astra J veya Focus mu alsam dediği için ikisinin arasından Focus yazdım. Genellikle insanlar bir kaç model aracı beğenip bakarlar. O nedenle model ismi verdim..
  • hocam ekonomideki belirsizlik nedeniyle c30 da karar kıldım. Umarım fikrim değişmez. Şık bir araç, makyajlı kasası s40 dan çok farklı. donanım ve güvenliğe de sahip. 3 kapı, yedek parça maliyeti ve zayıf piyasa handikapları biliyorum ama bu fiyatlarda beni tatmin edecek aracın ancak bu olduğunu düşünüyorum.

    1 yaşında model Golf'ü bu fiyata almıştım 20-30 bin km lerdeyken.(yıl 2019). Şimdi 10 yaşında 200 bini aşmış arabayı bu fiyata düşürmek için satıcıya yalvarıyoruz. Mahvoldu piyasa.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.