Şimdi Ara

80 Liraya Dr.Dre Beats,150 Liraya Monster Turbine Satılabilir Mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
502
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Selam,

    Sahibinden.com sitedesinde turbine 150 liraya satıyorlar ve orjinal olduğu iddiasındalar,beats ise 80 lira civarında,siz (buradaki yazan arkadaşları kastediyorum) bu konulardan iyi anlıyorsunuz belki yeri değil ama sorayım bu ürünleri bu fiyata satmak mümkün olabilir mi Amerika'da bile bu fiyata satılmıyorken? Peki iyi bir yan sanayiye bu paraları vermek akılcı olabilir mi? Bu ürünlerin fabrika çıkışı bile bu paralara değildir belki de.

    100-150 lira civarında bir para ayırdım kulaklığa.Monster turbine dinleme şansım oldu çok hoşuma gitti duyduğum ses.Elbette iyi malın fiyatı pahalı ama bu paraya sennheiser CX 300 filan değil de monster turbine almak istiyorum.Bahsettiğim sitedekiler de garanti veriyorlar.mesela şu monsteri satan video bile koymuş:http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-cep-telefonu-aksesuar-orjinal-monster-beats-headphones-dr-dre-iphone-icin-kulaklik-50304657/detay/?

    Sizin öneriniz ne olur? Gidip bir elektro marketten orjinal bir kulaklık mı alayım yoksa bu riski girip monster mi alayım?

    Son bir soru da size göre blackberyy bold mu yoksa ipod nano 5. nesil mi daha iyi bir mp3 playerdır?







  • Dostum bu risk değil bile bile lades demektir .

    Düşün ki , 80 tl lik kulaklıktan sahibinden komisyon alıyor , Satıcı kar ediyor ... Peki diyelim ki orjinal , nedenhttp://www.iheadphones.co.uk/monster-beats-tour.html bu sitede aynı kulaklık 120 sterlin ? Biraz araştıralım , bu kadar saf olmayın .. Google ' a Fake Monster Beats Tour By Dr Dre yazamayacak kadar aciz değilsiniz ..

    Sadece görüntüsü için alıcam diyorsan o ayrı tabi , Tercih meselesi ...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.