Şimdi Ara

800 Bin TL ile Kira Getirisi Olan Mülk

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
436
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • 800 bin taş çatlasın 900 bin lira ile kira getirisi alabileceğim en mantıklı emlak yatırımı neler olabilir?


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Üniversite yakını tercihen balkonlu esyali kiralık daire olacaktır.Sahil bölgesinde yaşıyorsanız sahil kenarında daha mantıklı olabilir.Uzun vadeli bir plan düşünürseniz şehrin geliştigi bölgeden arsa bakabilirsiniz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İstanbulda yasiyorum ama Bursa Görüklede (Uludağ üniversitesine yakın) baktım biraz. KGS yazan ilanlar var. Kira garanti sistemi gibi bir açılımı var. Bu fiyatlara evler gördüm. Güvenilir olup olmadığı konusunda emin değilim.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hayrikivil kullanıcısına yanıt

    Ben sizin yerinize olsam daireyi eşyalı olarak kiraya verirdim..Eşyalı kiralık dairelerde şöyle bir durum var;Türkiye'de kira rayiç bedelleri sürekli yükseliyor.Boş olarak kiraya verirseniz alacağınız kira enflasyon karşısında eriyecektir.Ancak eşyalı olarak yıllık verirseniz her sene güncel kira üzerinden kiraya verebilir güncel piyasa değerini yakalayabilirsiniz.


    Kira ödemeleri konsunda sorun yaşayacağınızı düşünmüyorum illaki ödeyecek sağlam kiracılar bulunabilir.Evin güvenilir olma konusunda ciddi araştırmalar yapmak gerekiyor özellikle emsallerine göre uygun evlere ben her zaman soru işareti ile başlarımç

  • hayrikivil kullanıcısına yanıt
    Kira getirisini küçümsemiyorum ama kira getirisi için ev almak bana göre Türkiyede yapılacak en son iş. Yeni kurulan bir bölgeden veya siteden alıp boş tutup daha sonra oradaki sosyal imkanlar gelişince veya site dolunca satmak daha mantıklı diye düşünüyorum tecrübelerime dayanarak. Heleki şu ortamda kira evi kiraya vermek? kiraya verdiğim bütün evlerim için pişmanlık duyuyorum, bundan sonra boş tutacağım devletin bu konuya bakışı değişene kadar.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.