Şimdi Ara

800 liraya kadar güncel fp telefon?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
1.228
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar kolay gelsin öncelikle. Normalde piyasayı telefonları takip ederim ancak son zamanlarda vaktim olmadığı için biraz uzak kaldım. Bir abim de telefon almak istiyormuş ben bilirim diye bana danıştı. Ben de dh ne biliyorsa ben de bilebilirim diyerek size başvurayım dedim. Normalde tavsiye için konu açmam ama bu seferlik böyle olsun.

    İstediği telefon dediğim fiyat aralığında olmalı, artı olarak max 100 lira oynar, hatta oynamayabilir. Nakit veya kredi kartı tek çekim alınacak, kartlara özel kampanyalar yokmuş gibi önerirseniz sevinirim. Sıfır olacak, tr garantili olacak. İstediği özellik olarak çok birşey yok, kendi çapında stabil olsun oyun oynatması vs mühim değil günlük işlerini görsün, güzel görünsün. Ekran boyutu çok büyük olmasın, onun dışında pek fark etmez. Şarjı günü bitirsin ki zaten onun kullanımıyla çoğu bir gün rahat gidecektir. Dediğim şartları sağlayan telefon zaten 2-3 yıl götürür de tekrar belirteyim yani uzun ömürlü bir cihaz olması da önemli. Kendisi bana xperia m2 falan olabilir mi dedi, ben baktım fiyatına pek değer gibi gelmedi. Ama sonylerin tasarımı hoşuna gitmiş, mantıklı fp bir sony önceliğimiz. Onun dışında gmd asus vs nasıldır fiyatları şu an ne durumda nerden ne kadara alınabilir bilmiyorum. Yani öncelik sony ama genel olarak bütün önerilerinize açığım. Samsunga sıcak bakmıyor. Fiyatının da uygun olması önemli aslında, 800 e kadar olabilir diye direk 800lük olması gerekmiyor yani daha uygun bir cihaz da hora geçer.

    Telefon önerisiyle birlikte nerden alabileceğime dair bilgi verebilirseniz çok güzel olur. Link veya yer-fiyat şeklinde olabilir. Ben istanbuldayım burdan alıp gönderebilirim, ama kendisi konyada; konyadan elden veya netten alabilirsek daha güzel olur.

    Teşekkür ederim şimdiden, saygılar...

    Edit: özellikle belirtmeyi unutmuşum, android işletim sistemli bir telefon olacak wp veya diğerleri zaten burda da önerilmez ama yine de belirteyim dedim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cellman406 -- 14 Aralık 2014; 16:03:47 >







  • M2 yada zenfone dusunebilirsiniz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.