Şimdi Ara

9600 GT 2.DVI çıkışını lcd ye bağlama

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.807
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar yeni almış olduğum MSI 9600GT ekran kartımın 1.DVI girişi samsung(LCD) monitörüme bağlı
    ben 2.DVI girişini LCD tv ye bağlamaya çalışıyorum(DVI to VGA) ama bir türlü görüntü alamadım.Ayarlardan 2.DVI i nasıl aktif adebilirim.denemelerimde ikinci görüntü birimini tv olarak ayarlıyorum ama görüntü alamadım acaba S-video dan mı görüntü vermeye çalışıyor.Çözünürlük LCD TV nin kabul ettiği ayarlada ama bir türlü 2.DVI çıkışından görüntü yok.



  • hocam şimdi bütün aparatlar takılı degilmi pcden tv ye eger takılıysa pc kapat sonra tv pal ayarı var ona ayarla ardından pc yeniden başlat eger dogru takılıysa pc deki görüntü ilk açılışta görürsün windows ortamaında kapanır görüntü bunuda ekran kartı ayarlarından yaparsın eger yapamazsan sana msn yardımcı olurum iyi günler
  • Surucu ayarlarinda goruntu biriminde tv olarak gorunmesi lazim, s video ile karistirmaz surucu ayarlari direk gormesi lazim tv yi. Sen sadece tv yi takip bir dene bi sikinti varsa onu hallet sonra ikisni birden takinca bir sorun olmadan goruntu alabilmen lazim.
  • 1.DVI çıkışından sadece LCD TV ye bağladım 1024-768 60 Hz de sorunsuz görüntü geliyor.sonra 1.DVI bağlantısına monitörü taktım 2.DVI ada tv yi bağladım göründü sadece monitörde var.2.DVI çıkışına sadece Monitörü bağladım enteresandır monitörede görüntü vermedi.normalde görüntü vermesi gerekmez mi yoksa 2.DVI i aktif etmek için bir ayar mı var.
  • yok ordaki 1. 2. DVI lar tamamen paraleldir ayni goruntuyu verir aktiflestirme olmaz. Tum ayarlar nvidia menusunde set up multiple displays kisminda. Bu kisimda neler yaziyor peki tv nin burda gorunmesi lazim.
  • şu an evde değilim ama görüntü ayar menüsünde şöyle aklımda kalmış.
    Kullanılan görüntü birimleri:Samsung 943 NVX+TV
    Birincil görüntü birimi Samsung 943 NVX
  • Ekran kartının birinci dvi çıkışı boş iken monitoru 2. dvi çıkışına bağladığınızda görüntü gelmiyorsa sorun var demektir. Sürücüyü kaldırıp 175.16 WHQL yi yükleyip tekrar deneyin.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.