Şimdi Ara

A-DATA MY FLASH DİKKAT EDİN..!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
636
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Geçende 8g aldım usb portuna girişi sorunlu çıt diye ses geliyor sanki hafif zor giriyor bi seferde denerken pc resrat attı aman dikkat edin ucuz diye aldım demek buymuş pisliği..

    ürün bu;

     A-DATA MY FLASH DİKKAT EDİN..!!



  • onerin içn saol bu aralar ben de flash bellek almayı dusnuyodm
  • Ben de bunu görünce dayanamadım.Corsair flash voyager serilerine de dikkat edin.Bazı forumlarda üstünden araba geçince bile çalışır falan diyorlar ama palavra...Satın aldığım voyager gt,aldıktan bir gün sonra eşimin eteği takılınca sakız gibi ortadan ikiye katlandı.Ürünün sunumuna baktığınızda yoketmek imkansız falan gibi sunuluyor.Bunun yanında servis de bunu kullanıcı hatası sayıp aynen geri postaladı...DİKKAT
  • quote:

    Orjinalden alıntı: ravers

    Geçende 8g aldım usb portuna girişi sorunlu çıt diye ses geliyor sanki hafif zor giriyor bi seferde denerken pc resrat attı aman dikkat edin ucuz diye aldım demek buymuş pisliği..

    ürün bu;

     A-DATA MY FLASH DİKKAT EDİN..!!



    zor takılması bazı usb portların yamukluğundan kaynaklanabiliyor. sendeki portlarda böyle yamuk durma hali yoksa, aletin zor takılması ilginç bir durum. reset için hemen aleti suçlamamak lazım. çünkü insanın üzerindeki statik elektrik yüzünden benimde başıma geliyor bazen. özellikle aletin metal kısmına temas ediyor olabilirsin ve üzerindeki statik elektrik bilgisayarın anakartına atlama yapmış olabilir. bende kingston marka var ve bazen bu statik elektrik yüzünden reset ile karşılaşıyorum.




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.