Şimdi Ara

A100-599 Ekran Kare-Kare (Matrix Code ekranı gibi)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
792
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Selam Arkadaşlar

    Dün akşam Win7 H.P. 32bit TR işletim sistemimin güncelleştirmesinin ardından makine kendine res. atmamı istedi. Res attıktan sonra "windows logosu" nun ardından mavi ekran çıktı , 1-100 e kadar hızlıca tarama yapıp res attı kendi kendine ve o andan sonra ekranımın her tarafından, yukardan-aşşağıya ufacık çizgi gibi kareler oluştu. Dos'ta iken belli oluyor. Gri arka planda temelli belli.
    Windows u onarmayı denedim, geçmişe dönmeyi denedim ve format attım durum değişmedi. Şu an sürekli mavi ekran çıkıp res atıyor ve ekran kare-kare. Tahminen E.kartımda bir problem var (nvidia go7600)
    Sizce problemim nedir? garantisi bittiğinden tahminen bana maliyeti ne olur ? Şimdiden teşekkürler..



  • Ram'i söküp takmayı dene.
  • Rami sokup taktim o sebepten degil, bence kesin e.kartinda problem. Bu aksam tosiba magazaya gittim , garanti bittiginden dolayi biz ilgilenmioruz servise siz goturun dediler, a100 eski model die e. Karti bulamayabilirmisim, board ile takim geliyomus dolayisiyla hepsi icin 250€ isteyebilirler ( en az) dediler. Eger bu kasada isinma problemi varsa bu kasa bu donanimla uretilmemeliydi, tabi koprunun altindan cok sular akti artik ama bu markaya olan guvenim sondu gitti, ozellikle arkadasimin garantisi bitmis hp sini evden ups gelip alip tamirden sonrada geri teslim edince... :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.