Şimdi Ara

A101 internet sitesinden uzak durun. Sakın alışveriş yapmayın. (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
61
Cevap
1
Favori
12.803
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
101 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • 14 gün koşulsuz iade hakkım var de ürünü iade et
  • Sanki diğer siteler farklı. Ben de harddsik almıştım hepsiburadadan, bozuk geldi, iletişime geçtim servis raporu falan filan istediler siz bize gönderin biz servise göndereceğiz dediler gitti rapor hazırlandı bilmem ne derken 2 ay geçti paramı öyle kurtardım. İşin komik yanı ucuz diye hb den almıştım 320 tl ye param iade olduğunda 380 olmuştu. Sonra gidip vatandan aldım en azından malının arkasında duruyorlar bir daha da hepsiburadadan tahta silgi bile almam
  • Ben de a101den 1-2 alışveriş yapmıştım fakat sonuncusu resmen rezillik.

    Bir ürün aldım ve yanında belli bir miktarı geçince indirimli olan ürünlerden aldım. Kargom teslim edildi.


    Ürün kusurluydu. Bu yüzden hemen iade etmek zorunda kaldım. Ürünün fiyatı 70 tl civarıydı. Bana iade edilen tutar 30 tl civarı oldu şaka gibi. Sordum, o aldığım diğer indirimli ürünlerin indirimi bütün faturaya yansıyormuş o yüzden indirimli tutarı iade ettik dediler.


    Sonra bu konuyla ilgili mesaj yazdım geri dönüş yaptılar 70in üstünü kupon ile tamamlamışlar. Bu sefer mesaj ile anlaşılmıyor herhalde telefonda söyleyim dedim. aradım anlattım benim aldığım ürün 70 tl siz bana 70i verin ben kupon filan kullanmadım o ürün için sizin faturaya ne şekilde yansıttığınız beni ilgilendirmez siparişime bakın dedim. Güzelce dinlediler. Daha sonra tekrar mail geldi: maalesef başka şekilde yardımı olamıyoruz. Ay sonuna kadar geçerli olan kuponunuz hesabınıza tanımlanmıştır, demiş. Benim paramın yerine kupon veriyorlar o da 1 ay süreli.


    Benim peşin aldığım kusurlu ürünün iadesini süreli kupon ile yaptılar. Bir daha çok çok zorunlu olmadıktan sonra internet sitesinden alışveriş yapacağımı kesinlikle düşünmüyorum.





  • hareketliperde kullanıcısına yanıt
    Hepsiburada nin allah belasinj versin kolay iade diyor bide 5 aydir monitörü iade edemedim halen saga sola kiviriyorlar hakem heyeti elimde olmasina ragmen halen 2 gun diyip duruyorlar online alisverismi heleki hepsiburadami tobeler olsun
  • Hocam a101 in iade politikaları çok başarılı bence. Kaç kere bıçak bileme taş motoru vs aldım memnun kalmadım sorunlu çalışıyor dedim fişiyle götürdüm para iadesi aldım. Gidin bir a101 şubesine elden iade edin. durumu izah edin yardımcı oluyorlar neden olmasınlar ..



    A101 kapıda uygulamasından da sorun yaşamıştım siparişim yanlış gelmişti aradım müşteri hizmetlerini hemen 50 tl ye 30 tl indirim kodu verdiler sağolsunlar. Gayet ilgililer bence..

  • quote:

    Orijinalden alıntı: hareketliperde

    iade alan yer insaflıymış. normalde o da olmuyor. hijyen ürünü sonuçta bunlar.

    hijyen ürünleri bellidir. ayrıca iade alınmayacak ürünlerde kanunda açık seçik yazıyor. üflemenin alemi yok.

  • crow in cornfield C kullanıcısına yanıt
    Burada sallayan, sizsiniz kulak içi kulaklıklar hijyen ürünüdür iade zorunlu değildir satıcı alır almaz ayrı mesele ama almak, zorunda değildir
  • İade politikası müşteri memnuniyeti lvl 1.000. Bknz. Amazon.

  • amazon candır. Türkiye’deki şark kurnazlarına para kazandırmamak lazım
  • Bildiğim kadarı ile her a101 de vardır. Bence gayet açık ve net.



    A101 internet sitesinden uzak durun. Sakın alışveriş yapmayın.
  • A 101den bir kere alışveriş ettim onda da gofret ezik geldi aradım iade yapıldı. Ayrıca hediye eti pufkoymuşlardı
  • Geçmiş olsun zor durumlar gerçekten.
    A101 ve Bim Fiziki mağazalarından bir ürün almak Türkiye'de en güvenli alışveriş, İnternet siteleri ise şans işi.
    2 Ay önce A101'den 2 tane küçük masa sipariş etmiştim, 1 Gün sonra 6 TL kargo ücreti ile çamaşır makinesi büyüklüğünde Kargo kutusu kapıdaydı.
    Şaşırdım açıkçası, hem hız hemde kargo ücretine.
    1 Hafta Önce bir eTicaret sitesinden Oğluma Klavye sipariş ettim, Görsel ile alakası olmayan bir ürün geldi, Fiyatı uygun olduğu ve sıkıntısı bulunmadığı için İade ile uğraşmadım.
    Ocak gibi, HB 'den realme diye bir telefon sipariş ettim, neyse geldi cihaz, Hat takmadan 3 gün denedim ,kurcaladım . Sonra beğenmedim diye iade istedim ( İade notunda ihtiyacımı karşılamadı yazdım)
    2 Gün içerisinde ödediğim rakam hesabımdaydı.

    Yazımın başında yazdığım gibi bu 2 marketleri fiziki dükkanlarından alışveriş yaptığınızda koşulsuz hemen iade alıyorlar.
    2 ay önce şarj cihazı aldım 39 lira mı neydi, ertesi gün götürdüm bu hızlı şarj değil dedim, Çocuk o kadarını bilemem Abi, gel iade alalım dedi




  • Hocam size önerim böyle durumlar yaşadığınız zaman direk iade etmeniz iade ederkende arıza bildirmemeniz arıza oldugu zaman servise gönderip rapor talep ederler.Fakat ürünü beğenmedim diyerek yollarsanız sıkıntı çıkaramazlar.elektronik işi bildiğiniz gibi kısmet.

  • hocam monitörde ne gibi sıkıntı yasadınız ölü piksel falanmı?

  • crow in cornfield C kullanıcısına yanıt

    şu konuda en az 3 kere yazdım. devletin yasası diyor ben demiyorum. bilmeden siz üflüyorsunuz.


    2-3 mesaj önce de yazdım. başkasının giydiği donu giyermisiniz???? aynı şey işte kulaklıkta.


    buyrun yasa linki

    https://forum.donanimhaber.com//mesaj/yonlen/145875498

  • A101 internet alışverişini sıklıkla kullanıyorum. Özellikle aktüel ürünler için bu site açılana kadar hiç aktüel ürün alamazdım ve takip etmezdim çünkü sabah 9 açılışına gidip sıra beklemek çok saçma gelirdi.


    Şimdi millet sabah A101de kavga ederken ben netten alıyorum geliyor. Ha biraz geç geliyor ürünler ama bana sorun teşkil etmiyor. Çok fazla alışveriş yaptığımdan illaki iadeler de oldu hiç sorun yaşamadım sorgusuz aldılar geri.


    Hatta kargoda yıpranmış dediğim ürünleri de iade göndermeksizin para iadesi yaptılar. (Ambalajı gelirken yırtılmış kullanılamayacak ürünlerin fotolarıyla uygulamadan talep açtım.)


    Yani ben gayet memnunum keşke bim de açsa bir site tek sıkıntı edilebilecek şey geç gelmesi başka sorun yok

  • ozkiremito kullanıcısına yanıt
    Evet olu pixel var diyorum daha 1 gun bile kullanmadigim monitörü servise goturuyor ne alaka iade istiyorum diyorum 14 gun yasal surecim var diyorum yok illa servise gidicek gidip gelene kadar 2 ay gecti yetmedi red yedi iso standartlarina gore 5 olu pixel olucakmis altini kabul etmiyorlarmis bendr thh verdim sonuc lehime cikti simdide monitoru gonderin parcalari eksikse aliriz diyorlar gönderiyorum 3 kere bana iade ettiler sorun yok diye hepsiburada iade icin gonderdi diyorum firmayla hepsiburada arasindaki iletisimsizlikten dolayi monitor 4 kere geldi gitti en son diyorlar simdi 2 is gunu icerisinde islem tamamlanacaktir diyor parcalarina bakip onaylamak 2 gun suruyormus bakalim daha neler cikacak bu sure 5 aydir ugrasiyoruz Hepsiburada ile allah belalarini versin bu siteden elektronik falan almayin rezil olursunuz benim gibi
  • Mesafeli satış sözleşmesine göre aldığınız ürünü beğenmediğiniz taktirde ambalajıyla birlikte koşulsuz şartsız iade etme hakkınız var, bu hakkı devlet herkese tanıyor. A101 kim oluyormuş ta bizde öyle omuyor falan diyor, muz cumhuriyeti mi burası, e-ticaretin kuralları var, uymazsan kanun müşterinin tarafında, satıcının değil. İlgili madde çok net: "Alıcı, hiçbir hukuki ve cezai sorumluluk üstlenmeksizin ve hiçbir gerekçe göstermeksizin, mal satışına ilişkin işlemlerde teslimat tarihinden itibaren, hizmet satışına ilişkin işlemlerde satın alma tarihinden itibaren 14 (on dört) gün içerisinde cayma hakkını kullanabilir. Alıcı, malın teslimine kadar olan süre içinde de cayma hakkını kullanabilir. "

  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.