Şimdi Ara

AAX Borsasına Kayıt Ol - KYC Yap - Görevleri Tamamla 10$ + 125 TL Kazan!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
973
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • EDİT : Kampanya sayfasında anlam karmaşasına yol açan durumlar yüzünden yanıldım, 10 dolar ödül için aşağıda belirttiğim ikinci üçüncü ve dördüncü adımların da tamamlanması gerekiyormuş.



    ............................................................................................................................
    Selamlar,

    Referans linkimle AAX borsasına üye olup kyc tamamlayanlara 125 tl ödeme yapıyorum.

    1-AAX borsası referans etkinliği başlatmış. Referansınızla kayıt olup kyc yapan her bir kişi için referans sahibine 10 $ veriyor.

    2-AYRICA yönlendirilen kişi 100 USDT değerinde nakit veya kripto yatırınca Yönlendiren ve yönlendirilen kişi ayrı ayrı + 2 USDT ödül alacaktır.

    3-Spot ve vadeli işlemler için işlem miktarı ≥2000 USDT olunca Yönlendiren ve yönlendirilen kişi ayrı ayrı + 3 USDT ödül alacaktır.

    4-En az 500 USDT değerinde kripto ile Sabit Birikimlere katılınırsa Yönlendiren ve yönlendirilen kişi ayrı ayrı + 5 USDT ödül alacaktır.



    AAX nedir?
    AAX, 2018'in başında geliştirilen ve 2019'da başarıyla piyasaya sürülen lider bir kripto ticaret borsasıdır. Bu borsa, blok zincir teknolojisinin kabulünü artırmak için perakende tüccarları göz önünde bulundurarak oluşturulmuştur. AAX'in bazı özellikleri, gelişmiş dijital hizmetleri ve vadeli işlem sözleşmesi değişimi, faiz hesapları ve kripto pazarları gibi ürünleridir.

    AAX borsasının ekip üyeleri Asya ve Pasifik'tendir ve o bölgede tanınmış bir lider dijital para borsasıdır. AAX borsasının CEO'su Thor Chan, App Annie, Microsoft ve FDTGroup ile görev yaptı. Ayrıca, önde gelen kurumsal düzeyde dijital para birimi borsalarından birine AAX oluşturmak için temel sağlayan düşük gecikmeli ticaret sistemleri geliştirdi.

    AAX İşlem Ücretleri
    AAX döviz alım satım ücretleri, yapıcı ve alıcı modelini takip eder ve piyasa ve limit emirleri için %0,060'tan %0,100'e kadar başlar. Yatırımcının 30 günlük değişen işlem miktarına bağlı olarak, işlem ücretleri %0,010 kadar düşüktür. Kullanıcılar bu değişim jetonlarını kullanabilir ve %20 ücret indirimi ile ücretlerde indirim alabilirler.
    -----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

    Kampanya Burada: https://campaign.aax.com/tr-TR/referrals/rankingContest/



    Referans Linki:https://www.aax.com/invite/sign-up?inviteCode=xRVnXsB2ygNL&path=https://campaign.aax.com/tr-TR/referrals/rankingContest/AAX 50 USDT ödül veriyor, şimdi kazanmaya başlayın!

    Refsiz Link:https://account.aax.com/en-US/sign-up






    -----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

    1. Kayıt sayfasında gerekenleri doldurun "Kayıt Ol" butonuna basın.

    2. KYC seviye 1 tamamlayın.



    -----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



    İşlemler bittikten sonra veya önce her zaman Dm atabilirsiniz.











    ❗DİKKAT❗



    Yanlış yapılan işlemlerden veya borsa kaynaklı sorunlardan dolayı sorumluluk kabul edilmemektedir. Kendi araştırmanızı yapabilirsiniz.

    🔥🔥- 125 TL Kazan.-🔥🔥



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kalen87 -- 26 Eylül 2022; 3:24:55 >







  • 500 usdt kilitleme olmasa yine iyi 2 tarafa da tüm şartlar olunca 10 dolar veriyor anladığım

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.