Şimdi Ara

ABD'den LAPTOP ALACAĞIM - ÖNERİLERİNİZİ BEKLİYORUM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
485
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba Arkadaşlar,

    Geçen hafta Acer marka 5920G laptopum bilinmeyen bir sebeple bozuldu. Uyku moduna girdikten sonra bir daha açılmadı (açılıyor ama ekran gelmiyor, ışıkları yanmasına rağmen), servise verdim ve sanırım anakartı değişecek. Neyse, 1 hafta sonra ABD'ye gidiyorum ve ordan yeni bir laptop almayı planlıyorum. Şİmdiden bakmaya başladım ama seçim yapmakta çok zorlanıyorum. Bütçem max 1200 dolar. Best Buy'ın sitesinden baktım oldukça güzel pcler var. Nasıl özellikler istediğimi ya da istemediğimi söyliyeyim. Öncelikle küçük ekranlı düşünmüyorum, yani 15'' den küçük olmayacak. Tabi 18'' olması konusunda da kararsızım çok mu büyük olur diye. Performansa gelince, laptopu daha çok film izlemek müzik ve biraz da oyun oynamak için kullanacağım. Tabi ekran görüntüsü grafikler ve hızı ne kadar iyi olursa o kdar iyi olur. Önceki laptopumdan memnundum. Mesela, hızı ve multimedia özellikleri çok hoşuma gidiyordu. Ayrıca ekranın görüntüsü tatmin ediciydi benim için. Unutmadan söyliyeyim, Apple düşünmüyorum.

    Umarım bana yardımcı oolursunuz. Aklımda bir iki tane laptop var ama öncelikle sizden gelecek cevapları bekliyoru, olmadı onları da yazarım.

    Kalın sağlıcakla







  • Teşekkürler cevabın için, gateway markasını duymadım hiç:) acaba nasıl markadır. Sen biliyorsun sanırım bu konuları.

    Bir konuda yardıma ihtiyacım var. best buy ın sitesinden baktığım kadarıyla intelin, core duo 2 ve core duo 2 mobile adlı işlemcileri var. Bu işlemciler arasındaki farkı tam olarak anlayamadım. Çünkü best buydan bakınca iki işlemci de neredeyse aynı tip laptoplara konulmuş durumda. Bu konuda yardımlarınızı bekliyorum .
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.