Şimdi Ara

Abi--- 2010'un En İyi 5 Mp3 Çaları ---

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
1.039
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Anything but Ipod sitesinin geleneksel mp3 çalar listesi. Sansa Clip 2008 ve 2009 birinciliklerinden sonra yine listede. Bu liste sadece ses kalitesi üzerine değil. Tüm yönlerden kıyaslıyorlar ve sony a845 veya Sony X serisi 2009'da çıktığı için yer almamışlar ama archos ne alaka onu çözemedim. Tüm sitelerde ilk 5 sıranın ikisinde nano ve touch olduğu için bu siteyi verdim. En azından ipodsuz bir liste görebiliyoruz.

    http://anythingbutipod.com/2008/12/top-5-mp3-players-of-2008/

    http://anythingbutipod.com/2009/12/top-5-mp3-players-of-2009/

    http://anythingbutipod.com/2010/12/top-5-mp3-players-of-2010/



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VYC Majoris -- 4 Ocak 2011; 21:10:03 >







  • üff bak kanıma girdin şimdi :) bende bugünlerde bi mp3 almayı planlıyorum düşündüklerimin içinde clip+ da vardı galiba gönlüm bu cihaza kaydı iyice...sen kullanıyo musun peki_??
  • Ben sansa fuze kullandım ve ses kaliteleri aynı denebilir. Clip gerçekten fiyatına göre en yüksek performans veren mp3 çalar. O yüzden clip'ten daha iyi bir yatırım olamaz bence.
  • o listeler hikaye...clip artık tarih oldu desek yeridir.ama güzel alet ona laf yok.
  • Tarih mi oldu? Hangi mp3 çalar aldı onun yerini?
  • piranha
  • quote:

    Orijinalden alıntı: _ AWESOME _

    Tarih mi oldu? Hangi mp3 çalar aldı onun yerini?


    nedense listede 1 tane sony yok.iriver ve hifiman de yok.zen x fi girmiş,zune girmiş,archos girmiş.listede ciddiyet olmadığı ortada.itouch 4 bile konmamış.gerisini siz düşünün...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: electrostatic
    itouch 4 bile konmamış.gerisini siz düşünün...


    ipod touch'ın ses kalitesi üzerine hiç bişi sunmadığı için olabilir mi?ayrıca zune hd ses , ekran(oled) ve donanım(tegra+pil ömrü vs) kalitesi açısından daha iyi touch'tan.
    hifiman fiyat ve arayüzüyle hiç kullanıcı dostu değil.listeye girmemesi normal.
    ama xfi2'ye ben de şaşırdım.gerçi bahanesi de varmış : "What puts this player in the number 5 spot is the hobbyist development community that sprung up around it."
  • quote:

    Orijinalden alıntı: electrostatic


    quote:

    Orijinalden alıntı: _ AWESOME _

    Tarih mi oldu? Hangi mp3 çalar aldı onun yerini?


    nedense listede 1 tane sony yok.iriver ve hifiman de yok.zen x fi girmiş,zune girmiş,archos girmiş.listede ciddiyet olmadığı ortada.itouch 4 bile konmamış.gerisini siz düşünün...

    Senin tüm mesajlarından zeka damlıyor ya Sitenin adına bakarsan anything but ipod yazıyor zaten Ipod olmayacak tabi. Ayrıca ilk mesajımı okursan diğer sorularına cevap bulabilirsin ama anlayamazsın diye bir daha söyleyeyim. Bu site sadece ses kalitesine bakmıyor. Genele bakıp sıralıyor playerları. Sony'nin bu sene çıkardığı ürünler o listede olmayı haketmediği için koymamışlar. A845 ve X serisi geçen senenin ürünleri. Zaten 2008 ve 2009'da listede sonyler mevcut. Irıver'ın hangi modeli olacaktı? Ayrıca başlığa bakarsan mp3 çalar diyoruz. Hifiman mp3 çalar olarak geçmiyor. Onlar hifi düzeyinde müzik çalarlar ve fiyatları da hifi seviyesinde. 500$lık hifiman koysalardı kullanıcıların %99'una hitap etmeyen bir liste olurdu.

    Ayrıca "clip artık tarih oldu" dedin ve ben de "hangi mp3 çalar aldı onun yerini" dedim ama sen bu konuyla alakasız bir mesaj attın. Destekleyemeyeceğin kadar saçma bir msj olduğundan mı acaba? Veya mp3 çalarla hakkında bilgin olmadan ahkam kesmekten dolayı mı?

    Bu arada şimdi A845'imi elime alınca neden sony'lerin listeye giremediğine dair birkaç küçük ama etkili nokta çarpıyor gözüme. Herkes Apple'ı hiçbirşey değiştirmemekle suçlar ama Sony'nin de pek geri kalır yanı yok bu konuda. Sony'nin pil teknolojisi gelişmeli, yıl 2011 ve hala sony mp3 çalarlarda bilgisayara bağlamadan şarkı silme-taşıma yok, bilgisayara bağlamadan playlist bile oluşturulamıyor ve mp3 çalarlardaki hiss gittikçe artıyor. Ses kalitesi olarak herkes gibi ben de sony'yi beğeniyorum ama iş sadece ses kalitesi ile bitmiyor. Clip bu konularda çok daha iyi ve ses kalitesi de daha aşağı değil. Üstüne üstlük rockbox ile çok daha gelişmiş hale bürünebiliyor. Yine de tarih olmuş. Garip



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VYC Majoris -- 5 Ocak 2011; 15:39:44 >




  • aynen öyle dediğin gibi böyle devam et
  • Evet ben görüşlerimi savunabiliyorum ama savunamayacak kişilerin yaptığı şey şu: "böyle devam et ". Daha çok konu hakkında bilgisi olmayan ama ortaya bişey atan ve sonra görüşleri çürütülünce "haklısın" diyemeyen kişilerin klasik sözleri. Hala clip'i tarih eden mp3 çaları duyamadık yalnız
  • evet ben bu işlerden anlamayan biriyim abi,kusura bakma sana bulaşmakla hata etmişim
  • Yine aynı terane.
  • 2010 listesini görmemiştim, clip+'ı yine koymaları çok güzel olmuş. cidden hak ediyor alet. bir sürü player geçti elimden, şunun kadar sevdiğim başka bir mp3 player olmadı açıkçası. bazen clip ve clip+'tan birer tane de sıfır alıp bir köşeye saklasam mı diye düşünüyorum

    clip+ rocks
  • 2010'un ilk beşine creative zen-x-fi2'nin girmesini ses kalitesi bakımından yadırgamadım ama kullanış zorluğu bakımdan sınıfta kalmış bir player.. Şarkı değiştirmek veya ses kontrolünü yapmak için dokunmatiği çok dirençli.. Dokunmatik kullanım bakımından cowon j3 çok daha üstün..
    Burada yine sansa clip+ kullanış pratikliği ve yeni özellikleri ile daha cazip görünüyor.. Bir de ses kalitesi, fiyat/perfonmans olarak diğerlerinden daha tercih edilir gibi gözüküyor..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.