Şimdi Ara

Access Point Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
603
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Huawei HG658c V2 Kullanıyorum, Edimax EW-7438RPn Access Point kullanıyorum.

    Fakat şöyle bir sorunum var, access pointe ethernet bağlayınca ana modemde internet kesiliyor. Sadece interneti access point üzerinden kullanabiliyoruz.

    Bu sorunun çözümü nedir çok araştırma yaptım fakat bulamadım.



  • Güncel
  • aslında internet var ama huawei' den internete çıkılamıyor demek istedin sanırım. çünkü ap' den internet kullanabiliyorum demişsin. en azından böyle anlaşılıyor dediklerinden. bence her iki cihazdaki ip yapılandırması farklı ve her iki cihazın da dhcp' si açık. ayrıca sabit lan ip yapılandırması da yapılmış olabilir. neresinden tutsan elinde kalır. ama çalışıyor mu çalışıyor. bence durum bu.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: The souls migration

    aslında internet var ama huawei' den internete çıkılamıyor demek istedin sanırım. çünkü ap' den internet kullanabiliyorum demişsin. en azından böyle anlaşılıyor dediklerinden. bence her iki cihazdaki ip yapılandırması farklı ve her iki cihazın da dhcp' si açık. ayrıca sabit lan ip yapılandırması da yapılmış olabilir. neresinden tutsan elinde kalır. ama çalışıyor mu çalışıyor. bence durum bu.
    Şöyle anlatayım Access pointe uzaktan bağlantı kurulunca çalışıyor ama bu seferde access point üzerindeki internet az çektiği için yavaş çalışıyor. Diyorsun ki modemden şuna ethernet çekeyim çekiyorsun. Hızlanyor access point fakat bu seferde ana modemde internet kopuyor sadece access point üzerinden bağlanabiliyorsun.




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.