Şimdi Ara

Access Point yavaşlamalası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
340
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar;

    Us Robotics 5465 MaxG access point kullanıyorum. Access point'in wireless'ı kapalı, kullanmıyorum ve lan'dan 2 tane bilgisayara bağlı. Bilgisayarlardan biri sürekli 100kb/sn ile download yapıyor.

    Sabahları kalktığımda landa hiçbir problem olmuyor, downloadı kapatıyorum. Download olmadığı halde internet siteleri sanki full download varmış gibi açılmıyor. Açılsa bile resimleri tam olarak yüklenmiyor. Aynısı modem arabiriminde de oluyor, 192.162.2.1'de. Modem arabiriminde sayfayı tekrar tekrar yenileyerek 3-4 dakika uğraştan sonra reboot'a tıklayabiliyorum ve herşey düzeliyor.

    Sorunun ısınmadan olabileceğini düşünüyorum. Ayrıca İzmir'de oturuyorum hava da çok sıcak. Ama açıkcası Usr gibi çok kaliteli network araçları yapan bir firmadan böyle modem beklemezdim. Modemi garantiye yollasam garantide test edemezler, 12 saat download ile test edecek halleri yok. Ürünüm mü sorunludur yoksa bu seri genel olarak mı böyledir acaba? Bana sorunu giderebilecek veya giderme yolunda yardımcı olacak önerileriniz var mıdır?

    Teşekkürler.







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.