Şimdi Ara

Acer 4820TG Laptop Ekran Açılmıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
381
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • 6-7 yildir kullandığımız laptopumuz windows 10'a gectikten sonra cokmeye baslamisti. Ben de windows 10'dan kaynakli bir hata oldugunu dusunerek format atarak windows 7ye donus yaptim.

    Neyse sonradan farkettim ki sorun ekran kartindaymis. Çift ekran kartli modellerde duruma gore kartlar arasinda gecis olur bilirsiniz. Iste laptop fise taktigimizda ati 5650 ekran kartina gecince windows cokuyordu. Ekran kartinin surucusunu sildim ve problemle karsilasmayacagimi umdum. Gercekten ise yaradi.

    Forumlardan birinde ekran kartini biostan degistirilmemesi icin ayarlanabilecegi yazıyordu. Ben de öyle yaptim. Swithable olan ekran karti secenegini discreet seçeneğine getirdim. Fakat bilgisayarı yeniden baslattigimda ekranin gelmedigini farkettim. Onlarca kez denedim ama ekran gelmiyor. Bilgisayar eski olmasina ragmen gunumuzdeki cogu bilgisayarla esdeger ozellikler taşıyor. Hatta bazen daha ustun ozelliklere sahip. Ve cok cok isimi goruyordu. Ayni ozellikteki bilgisayarlar dunyanin parasi ve benim su an icin bilgisayar alma gibi bir durumum yok.

    Yani arkadaslar ekran acilmasa da biosu sifirlamanin bir yolu yok mu? Bilgisayari bile soktum. Paramparca ettim pili cikarttim 5 dakika bekledim ama yine problem devam ediyor.

    Son care olarak servise mi versek? Akabebilisim var yakinlarda nasıldır? Tavsiye eder misiniz? Servise vermeden çözebilir miyim?

    Eklemeyi unutmusum ati 5650 bozuk. Ben intel ekran kartiyla kullanmak istiyorum. Zaten oyun oynama gibi bir derdim yok.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hayrikivil -- 1 Ocak 2016; 20:33:15 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • Format, guvenli mod vs... Çözümü yok mudur?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.