Şimdi Ara

ACER ASPIRE 4315 Kullanıcıları Derneği (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
207
Cevap
1
Favori
37.478
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj




  • nıye kımse cevap vermıyor bu yerde?
  • T7700 çalıştırdığını söyleyenler var. Burada :http://www.note-book.gen.tr/acer-f28/acer-aspire-4315-hakkinda-hersey-burada-t571-240.html

    Yalnız 4 gb ram çalışırmı bilmem. Gerçi tek slotta 2 gb ram kullananlar var. 4 gb ta belki yükseltilebilir.(aradaki - kaldırırsanız sorunuz cevabı var orada)

    Veyahttp://forum.notebookreview.com/showthread.php?t=228330 ram hakkında da bilgi edinebilirsin burdan..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi andorax -- 12 Ağustos 2008; 1:04:42 >




  • Verdiqin linkde bisey goremedım 2 gb kapasitesi 4 gb'e nasıl yukseltıyosun anlamadım :) ? ne ugrascam 2.5 yapmak ıchın,gerci o islemciyi takınca 4gb ram'a falan gerek kalmaz heralde 550-650 ytl aralıgında 4 gb rami destekliyen hemde link'deki T7700'i destekliycek bir notebook bilan varmı ?
  • Arkadaşlar makine max 2 GB destekliyor. 2.5 GB kullanırken makine de türlü türlü sorunlar çıkıyor. Ses kaydedicisi çalışmıyordu ve kayıt tuşuna bastığımda yeterli bellek yok diyordu. Yani 2.5 rami kaldırmıyor makine. Ramlerin slotlarını değiştirdiğimde ise makine hiç açılmıyordu. 512 rami çıkarıp tek slot 2gb kullanıyorum şimdi bir sorun yok.
  • Evet 2 gb öle yazıyor zaten her yerde
  • modelden bugun almayı dusunuyorum gerek yorumlar gerekse kuzenımın kullanmıs olmasınsan wiraless ın sorunlu oldugu anlasılıyor sızce bunu dert etmeyıp almalımıyım yoksa baska bı notebook mu almalıyım ?
  • quote:

    Orjinalden alıntı: san_jose

    modelden bugun almayı dusunuyorum gerek yorumlar gerekse kuzenımın kullanmıs olmasınsan wiraless ın sorunlu oldugu anlasılıyor sızce bunu dert etmeyıp almalımıyım yoksa baska bı notebook mu almalıyım ?


    Bende kullanıyorum wirelessinden hiç şikayetim olmadı. Gittiğim her yerde sorunsuzca bağlanıp kullanıyordum. Kuzeninin makinede sorun olabilir.
  • quote:

    Arkadaşlar makine max 2 GB destekliyor. 2.5 GB kullanırken makine de türlü türlü sorunlar çıkıyor. Ses kaydedicisi çalışmıyordu ve kayıt tuşuna bastığımda yeterli bellek yok diyordu. Yani 2.5 rami kaldırmıyor makine. Ramlerin slotlarını değiştirdiğimde ise makine hiç açılmıyordu. 512 rami çıkarıp tek slot 2gb kullanıyorum şimdi bir sorun yok.

    bende 512+2 gb kullanıyorum su anda sorunsuz hatta hızı super dıye bılırım takılma olmuyor
    bıde format attıkdan sonra wiraless ı kurdum fakat sagdakı kısayol tuslarından calıstıramadım nerede hata yapmıs olabılırm ?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi san_jose -- 2 Eylül 2008; 12:06:50 >
  • Kısayol tuşlarını çalıştırabilmek için Launch Manager' ı da kurman gerekir.


    quote:

    Orjinalden alıntı: san_jose

    bende 512+2 gb kullanıyorum su anda sorunsuz hatta hızı super dıye bılırım takılma olmuyor
    bıde format attıkdan sonra wiraless ı kurdum fakat sagdakı kısayol tuslarından calıstıramadım nerede hata yapmıs olabılırm ?
  • Merhaba 4315 ve 5315 in üretimleri durduruldu mu acaba 4315 almak istiyorum fakat stoklarda yok hiç.
  • ARkadaslar bı yardım edermınınız=(
    vista starter kurdum drıverı de yukledım ama arac cubugunda felan wireless gorunmuyor dugmeye tıkladıgımda etkın veya engellı dıyor ama gormuyor =(
  • arkadaş be ilk çıktığından beri kullanıyorum bilgisayar max 2 gb destekliyor canavar gibi core duo ve 2 duoların tek üstün yanı birden çok işlem yapabiliyorsun 4315 ii ama 6-7 ay sonra ekran sorunun çıkar bende srekli oluyor ekran tepki süresi 2ms çok düşük bu bilgisayardan uzak dur fiatına aldanma ama gende hoş bilgisayar
  • arkadaşlar ben acer aspire 5315 format attım ve bios 1,43 yükledim şimdi harddisk kilitlendi diyor"hitachi hts541680j9s diye bişey çıkıyor ve şifre istiyor."bu şifreyi bileniniz var mı?
  • arkadaşlar bende 3gb ram yaklaşık 1 aydır sorunsuz çalışıyor. 1.slot'ta 1, 2.slot'ta2gb ram var everesten baktım 3gb ı görüyorum sorun yok. tek sorun 3gb ram 1.slot2, 2.solt1gb olarak çalışmıyor.
  • Selamun Aleyküm

    Arkadaşlar Benim aldığımda ürünün yanında 512 ram hediyesi vardı + çanta + mause tabi bu ürünü aldığım yerin kampanyası ben 512 olarak verdikleri ram'ı üste fark vererek 1gb ye çevirdim şuan ram 1.5 gb ve performans mükemmel 4aydır bende haftada en fazla 4 kere reset atıyorum makinaya yani sürekli açık ve ne donuyor nede kasıyor makinanın bukadar verimli olacağını aldığımda bende düşünmüyordum alacak arkadaşlara tavsiye ederim ucuz fiyat ve gerçekten iş gören bir cihaz ama bu bebekle vista kullanmak mantık dışı helede 512 ram kullanan arkadaşlar için :) ben xp den vaz geçmeyelim derim

    Allaha emanet olun
  • 4315 İMİ SATIYORUM .fiyatım 550 ytl bilginize arkadaşlar..
  • Yeni bios çıkmış 1.16 ilgilenenlere :http://support.acer-euro.com/drivers/notebook/as_4315.html

    Saygılar
  • arkadaşlar,
    bir kaç açık artırma sitesinde intel turbo cache memory isimli pci-ex bir kart satılıyor.bu ürünü 4315'imde kullanabilir miyim?
    amacım 1080p filmler izlemek bir faydası olur mu?
    teşekkürler.
  • arkadaşlar 4315 de T7200 işlemci çalışır mı?deneyen var mı acaba?
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.