Şimdi Ara

acer servisi ve tüketici hakları ile ligili

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
589
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • arkadaşlar merhaba, yaklaşık 1 yıl önce acer marka bi netbook aldım, aldığım gün evde adaptör kablosunda ufak bi açıklık olduğunu farkettim, 6 ay sonra pc ilk arızasını yaptı servise gönderdim ve adaptörü de gönderdim üstündeki açıklıktan dolayı. servis kullanıcı hatası dedi, değiştirilmese de bi soruna yol açmaz dedi. yaklaşık 1 ay önce adaptörü komple bozuldu ve servise gönderdim, kablodaki açıklıktan dolayı servis yapmadan göndermiş ürünü(ama kablodaki açıklık hiç bir şekilde bu soruna sebep olmaz içinden geçen kablolarda hiç bir şekilde zedelenme yok). bende aldım geldim bilgisyarı. şimdi bu konu hakkında fikri olan arkadaşlara bir kaç sorum var;
    1-nasıl bir yol izlemeliyim?
    2-tüketici haklarına başvurmama gerek var mı yoksa önce servisi mi aramalıyım?
    cevaplayan herkese çok teşekkürler...



  • Upupup

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kusura bakma yardımcı olamıycam da allah acer'in belasını versin 2008 de 5920g notebook almıştım meğersem seri kronik sorumluymuş bi süre sonra ekran kartı yanıyormuş millet uzun yıllar cayır cayır kullanırken bizim ki süreli çıktı, mok yere sonu belli notebook'a para verdik ve evet ekran kartı yandı.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: +18

    Kusura bakma yardımcı olamıycam da allah acer'in belasını versin 2008 de 5920g notebook almıştım meğersem seri kronik sorumluymuş bi süre sonra ekran kartı yanıyormuş millet uzun yıllar cayır cayır kullanırken bizim ki süreli çıktı, mok yere sonu belli notebook'a para verdik ve evet ekran kartı yandı.

    Geçmiş olsun sizinki daha da kötüymüş.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Upupup

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.