Şimdi Ara

Açık Hat İptal Yardım !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
3.346
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar bir iki yıl önce bir bayiden hat satın almıstım. Fakat bayi bu hattı benim üzerime değil başka birinin üstüne yapmıs. Ve bunu ögrendiğimde değiştirmek istedim yani numarayı üstüme almak istedim. Bayi bana hattın ait olduğu kişinin gelmesi gerektiğini söyledi. E böyle bir şey de mümkün değil bayi kapanmıs coktan. Şimdi aklımda iki secenek var. 1- Hattı üzerime geçirmek, 2- Hattı iptal edip onun yerine yeni bir hat edinmek. Size de bu konuda soru sormak istiyorum. Açıkcası bayiye bu şikayetimle gidince bana pek sıcak bakacaklarını da sanmıyorum. Şimdi arkadaşlar bu hattı iptal ettirebilir miyim (Kontor yüklemeden iptal etme olayı cok uzun sürüyor ben cabuk bir sekilde halletmek istiyorum bu işi), veya kendi adıma gecirebilir miyim ? Tabi bunları hattın ait olduğu kişi ile baglantı kuramadığımdan onsuz yapmam gerekecek. Yardımcı olursanız sevinirim...



  • imkamı yok açıkcası hat sahibi olmadan, madam faturasız hat bırakın yükleme yapmayı dediğiniz gibi uzun süreli bir süreç ama kendiliğinden kapanır hat.Risk taşımaya değmez yani kendinize yeni hat alın.

    Nedense bu açık hat olayı da enfazla aveada arkadaşın da böyle sorunu vardı.Buarada eğer siz kimlik bilgilerinizi verdiyseniz muhtemelen şuan sizin üzerinize olan bir hattı da başkası kullanıyor olabilir buana kadar sormadıysanız avea müşteri hizmetlerine sorun bence size ait olan hatları.
  • ya o aralar 18 yasından kücük olduğumdan kimlik bilgilerim istenmedi ama bayi tanıdık olduğundan pek düsünmemiştim ben vakti gelince senin üstüne geciririm demisti adam simdi ortalıktan kayboldu ama kimlik bilgilerim onda değil hiç bir şekilde vermemiştim o sekilde. Şimdi peki bu hattı bir kenara koyup bıraksam ne kadar sürede kapanır bu hat?
  • en son yükleme yaptığınız tarih baz alınır. 9 ay sonra hiç bir yükleme olmadıysa hat iptal olur.
    online işlemlerde hattın iptal olacağı tarih bilgisi gözükmektedir oradan da bakabilirsiniz.
  • aynı sorun için ben de gittim, hattı üzerime almanın mümkün olmadığını söylediler. Kullanmaya devam
  • aynen valla :) Vallahi bayide numaralara da baktım gzüme güzl geldi bir numara gittim onu aldım ben de artık hattı bırakacam kendi haline :) Teşekkürler cevaplayan arkadaslara da :)
  • Hattı kendi haline bırakırsanız 180 gün içinde kapanır
  • quote:

    Orijinalden alıntı: devil93

    aynen valla :) Vallahi bayide numaralara da baktım gzüme güzl geldi bir numara gittim onu aldım ben de artık hattı bırakacam kendi haline :) Teşekkürler cevaplayan arkadaslara da :)

    numaranın kapanması acilse online işlemlerde numara değişimi yaparsın o numara kapanır diğerini de kendi haline bırakırsın veya kullanırsın tercihine kalmış.

    bu yorumu hattın acil kapanması gerekiyor dediğin için yapıyorum bu da bir yöntem sonuçta
  • hizmet sonlandırma talebinde bulun
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.