Şimdi Ara

AÇIK KAPI : PORT VE ALTYAPI TALEPLERİNİZİ İLETEBİLİYORSUNUZ. (83. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: tundra202006 Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 2 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.817
Cevap
51
Favori
94.298
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
20 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8182838485
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • netlife32 kullanıcısına yanıt

    Merhaba. Bölgenize dair dosya hazırlayıp (proje) üst müdürlüklerine sunuyorlar. Proje onaylanırsa imalat sürecine alırız demişler hocam, iş programına yani.

  • XpressMusic34 kullanıcısına yanıt

    Hocam konu 83 sayfa olunca hepsini tek tek okuyamadım lakin benim gibi böyle bir cevap alan kişi oldu mu şimdiye kadar ?

    Aldı ise sonuç ne oldu acaba ?

  • Mattg M kullanıcısına yanıt

    KDK başvurusundan sonra herhangi olumlu bir dönüş oldu mu hocam ?

  • netlife32 kullanıcısına yanıt
    Ben direkt TT ilçe müdürlüğü ile iletişime geçiyorum. Adresim 2023 planları içerisindeydi, birkaç kez proje çizilip genel müdürlüğe onaya gönderildi ancak her seferinde reddedildi, bütçe, deprem vb nedenlerle.

    2024 Ocak ayında gittiğimde Şubat ayında gelmemi planların o zaman netleşeceğini , Şubat ayında daha net bilgi verebileceklerini söylemişlerdi. Birkaç gün sonra tekrar gidip görüşeceğim bakalım son durum hakkında.
  • Bende gidip konuşsam bir faydası olur mu acaba siye düşünmeye başladım.
    Çok fazla iplenmeyeceğimi düşündüğüm için bugüne kadar hiç müdürlüğe gitmedim açıkçası
  • netlife32 kullanıcısına yanıt

    Size verilen cevap özel bir cevap değil hocam. Bir önceki mesajımda özetlemiştim. İlgili başvuranın adresine dair proje hazırlayıp, ilgili üst müdürlüklerin onayına sunacağız demişler. Onay alması durumunda ise imalat aşamasına geçilecek demişler yani iş programı listesine eklenecek ve bölgenizdeki işler sırası ile yapılacak.


    Yani projeniz çizilecek, onaya gidecek. Bunun takibini de bağlı olduğunuz telekom müdürlüğündeki planlama biriminden yapabilirsiniz. Reddedilir ise yapmıyorlar.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XpressMusic34 -- 30 Ocak 2024; 13:17:55 >
  • netlife32 kullanıcısına yanıt

    Oldu internet icin ayrıca başvurmuştum. Sonra telefon çekim içim dediğim gibi proje daire başkanlığı aradı Mart yada Nisan gibi yapılacağını söylediler.

  • Mattg M kullanıcısına yanıt
    KDK başvurusunda bulundum.Ek olarak kısa zamanda müdürlüğe gitmeyi düşünüyorum hakkımızda hayırlısı olsun
  • Sokak ta fiber var,yan yeni binaya kablo çektiler,Türktelekom müdürlüğüne binamıza da fiber çekilmesi için dilekçe verdik,bakalım netice ne olacak..

  • hal33 H kullanıcısına yanıt

    Hayırlısı olsun, süreci forumda paylaşırsanız güzel olur.

  • Öncelikle iyi forumlar hocam. @XpressMusic34 Konuda birçok kişinin açık kapı ve btk üzerinden yaptığı şikayetler ile sonuç aldığını gördüm fakat kendi sorunuma bu platformlardan henüz bir çözüm bulamadım. Yaklaşık 3 aydan uzun süredir binamızdaki Türk Telekom FTTB altyapısında, binaya gelen fiber kablonun hasar almasından dolayı internetimiz yok. Btk üzerinden defalarca şikayette bulunmama rağmen her seferinde hasarın onarımı için bir tarih veriyorlar ve 3 aydır sürekli her şikayetimde bu tarihi ileriye erteliyorlar. Açık kapı üzerinden 2 defa başvuru yaptım fakat ikisinde de Malatya Valiliği tarafından verilen "Başvurunuz TÜRK TELEKOM yetki alanında olup; söz konusu TÜRK TELEKOM şirketinin de kamu kurumları arasında olmayışından bu kapsamdaki başvurular Açık Kapı Projesi kapsamında işleme alınamamaktadır." cevabı ile karşılaştım. Türk Telekom'a elden dilekçe de teslim ettim 2 hafta kadar önce fakat ondan da hala bir cevap alamadım. Artık nasıl bir yol izlemeliyim, ne yapmalıyım bilmiyorum. Açık kapı başvurularımın neden işleme alınmadığını da anlayamadım. Bu konularda yardımcı olup, ne yapmam gerektiği hakkında bir fikir verebilirseniz sevinirim. Şimdiden teşekkürler.





  • tmrtech kullanıcısına yanıt

    İyi forumlar



    https://onlineislemler.turktelekom.com.tr/bize-ulasin/internet


    Bu formu doldurur musunuz hocam, gelecek olan yanıta göre daha detaylı konuşalım.

  • 4-5 yıldir cevremdeki binalarda fiber var ama yararlanamiyorumm ustelik direk ustunden veriliyor. Hersene dilekçe veriyorum takan yok.. az once acik kapidan tekrar basvurdum ama sonuc yine ayni olucak gibi hissediyorum..

    AÇIK KAPI : PORT VE ALTYAPI TALEPLERİNİZİ İLETEBİLİYORSUNUZ.
  • tmrtech kullanıcısına yanıt

    Önerim KDK başvurmanız KDK yardımcı oluyor. Hocam ben acık kapıya başvurdum takmadılar biz bakmıyoruz dediler telefon çekim alanı için Istanbul Merkezde çekmiyor düşünün ŞİŞLİ yakin bende KDK yazdım sonra Türk Telekom Planlama aradı bölgeyi listeye eklediler yıl sonu bitmeden özel numaralarını verdiler proje onaylanacak dediler Şubat ayında aklınızda olsun KDK yardımcı oluyor. Beni arayan kadın seçim var diye yoğunuz işler hızlı çünkü belediye ve kaymakamlıklar baskı yapıyormuş. Bu dönem yaparlar yoksa beklersiniz 5 yıl daha. KDK yazın açık Kapıya yazdığınız ve Dosya No ekleyin bakarlar. Ekte başvuru Formunu bulabilirsiniz. Ekstra resimler ekleyin ben öyle yaptım sokakta olan internet kutusu mesafe yakında fiber olan apartmanın konumlarını eklemeyi unutmayın.


    AÇIK KAPI : PORT VE ALTYAPI TALEPLERİNİZİ İLETEBİLİYORSUNUZ.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mattg -- 6 Şubat 2024; 19:40:1 >




  • mert478 M kullanıcısına yanıt

    Önerim KDK başvuru yapmanız yardımcı oluyor. Hocam ben acık kapıya başvurdum takmadılar biz bakmıyoruz dediler telefon çekim alanı için Istanbul Merkezde çekmiyor düşünün ŞİŞLİ yakin bende KDK yazdım sonra Türk Telekom Planlama aradı bölgeyi listeye eklediler yıl sonu bitmeden özel numaralarını verdiler proje onaylanacak dediler Şubat ayında aklınızda olsun KDK yardımcı oluyor. Beni arayan kadın seçim var diye yoğunuz işler hızlı çünkü belediye ve kaymakamlıklar baskı yapıyormuş. Bu dönem yaparlar yoksa beklersiniz 5 yıl daha. KDK yazın açık Kapıya yazdığınız ve Dosya No ekleyin bakarlar. Ekte başvuru Formunu bulabilirsiniz. Ekstra resimler ekleyin ben öyle yaptım sokakta olan internet kutusu mesafe yakında fiber olan apartmanın konumlarını eklemeyi unutmayın.



    AÇIK KAPI : PORT VE ALTYAPI TALEPLERİNİZİ İLETEBİLİYORSUNUZ.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mattg -- 6 Şubat 2024; 19:41:49 >




  • Mattg M kullanıcısına yanıt
    Eskiden işe yarıyordu KDK da artık işe yaramıyor
  • SupervisorFatih kullanıcısına yanıt

    Benim işlerimi çözüyorlar. Açık kapı asla yardımcı olmadı benim işlerimde. Detaylı yazmanız lazım btk ve açık kapı dosya no eklemesi yapmanız iazım. KDK sitesinde diyor. Önce bakanlıklara başvurun cevap olumsuz ise bize başvurun diyorlar.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mattg -- 6 Şubat 2024; 19:45:51 >
  • Mattg M kullanıcısına yanıt
    KDK siteside diyorki artık alt yapı tamamen yoksa tavsiye iletebiliyoruz ama öyle fiber gelmedi diye keyfi yazı izleyincede takipsizlik veriyorlar sadece alt yapı yoksa başvurun diye geri dönüs yapıyorlar



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SupervisorFatih -- 6 Şubat 2024; 19:46:31 >
  • SupervisorFatih kullanıcısına yanıt

    Ben telefon için yaptım bana yardımcı oldular hatta eve gelen yazıda biz bişey yapamayız dediler 2 gün sonra türktelekom planlama daire başkalığı aradı. En kötü yazıyı Türk Telekom gönderiyorlar bize kdk’dan yazı geldi ilgileneceğiz dediler planlamada ön sıraya aldılar bugün konuştum onay verirler çünkü özellikle öncelikli sıraya koyduk dediler seçim sonra başlarız dediler projeye. Planlama işinde öne alıyorlar




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mattg -- 6 Şubat 2024; 19:50:20 >
  • Mattg M kullanıcısına yanıt
    Senin adına sevindim ozaman keşke herkese aynı muameleyi etseler
  • 
Sayfa: önceki 8182838485
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.