Şimdi Ara

Acil- Antalya kemer den havaalanina nasil gidilir

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
2.034
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaslar. kemerden antalya havaalanina nasi gideblirim? ucagim saat 10:05 de. yani olabildigince erken cikacagim yola fakat o saatte nasil neyle gidebilirim hicbir fikrim yok. havalanina 9:30-10 da en gec yetismem gerekiyor.



  • sanrım geç oldu ama en azından başka birinin işine yarayabilir diye yazıyorum. Kemerden otogara giden minübüsler var , bunlar iki çeşit alt yoldan giden ve express minübüs . Alt yoldan giden bütün otelleri gezdiği için daha uzun sürüyor o nedenle express tercih edilmeli.Sabah en erken yanılmıyorsam 6.40 da başlıyor minübüsler (Gece son minübüs express olanı 22:40 alt yoldan gideni 24 de) . Minübüse bindikten sonra 5m migrosoun orada indiğinde onun otoparkından havaş otobüsleri kalkıyor onlar ile havalanına gidebilirsin.(havaş otobüslerinin kalkış saatlerine kendi sitesinden bakabilrisin).Bir diğer alternatifde eğer değişmediyse otogardan havalanına giden belediye otobüsleri var onada binebilirsin.Veya serik yönüne giden minübüse binip havalimanı ayrımında inip oradan bekliyen taksiler ile 10 liraya havalimanına ulaşabilirsin. (Bu arada belediye otobüsleri kentkarta geçmiş eskiden para direk şöfere ödeniyordu kartın yoksa birinden rica etmen gerekecek.)




  • Geç olsun ama evet başkalarına faydalı olsun diye ben de yazayım. Biz 7 kişiydik Akdeniz transferi kullandık 2 defa ve çok memnun kaldık. 140 TL ödedik.
    Rahatça kapıdan kapıya götürüyorlar. Minibüsleri gayet konforlu zamanında geliyorlar.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.