Şimdi Ara

acil funpic.de de sitesi olanlar hemen yedeğini alsın siteler bir bir kapanıyor !!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
714
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  •  acil funpic.de de sitesi olanlar hemen yedeğini alsın siteler bir bir kapanıyor !!!!


    Dünyaca bilinen ücretsiz server hizmeti veren Funpic şirketi; lisansız, ücretsiz yayın yapan forumları ve siteleri kapatıyor. 500.000'i aşkın kullanıcısı olan funpic.de ve 30.000'i aşkın kullanıcıya sahip funpic.org siteleri artık eskiden olduğu gibi lisansız ve free sitelere izin vermeyecek. Tek tek kapatılan siteler yüzünden 500 bini aşkın kullanıcı zor durumda kaldı. İçlerinde binlerce, onbinlerce üyesi olan v buletin kalıplı forumlarda dahil olmak üzere isyan başladı...Funpic'e bağlı mail sunucularına günde 2000'i aşkın mail iletiliyor ve bu durumun bir an önce açıklanması isteniyor.

    Eğer siteniz şu anda aktifse acilen yedek almanız şart. Aksi taktirde verdiğiniz emek boşa gidecektir. Funpic serverlarının yapmış olduğu bu uygulama ile kişilerin hem FTP, hem Mysql, hem Kontrol panelleri kullanıma kapandı ve silindi. Funpic'in Türk kullanıcılarının yararlanması için verdiği domain http://siteismi.tr.funpic.de'lerde silindi. Ve http://404.funpic.de/404.html sayfasına yönlendirildi. Bu sayfada ''Diese Seite ist leider nicht verfügbar.
    Richte auch du Deine kostenlose Homepage beim kostenlosen Webspace bei Funpic.de ein. '' adlı bir mesaj sizi karşılıyorsa artık çok geç kaldınız demektir... Funpic şirketi bundan böyle lisanslı ve ücretli siteleri barındırma hizmeti verecek. Eğer v bull etiniz iniz lisanslı ise bunu funpic serverlarında barındırabilirsiniz. Bu olayla birlikte Türkiyedeki funpic kullanıcılarıda şok yaşadı.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi barış -- 14 Eylül 2006; 1:15:15 >







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.