Şimdi Ara

ACİL!!! harman kardon konusunda yardım istiyorum...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
817
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • %80 film %20 müzik olarak kullanmak için yaklaşık 1600-1700 YTL bütçem var.sesin yüksek değil net ve berrak olması benim için önemli, sonuçta apartmanda oturuyoruz komşuları düşünmek lazım.odam 24 m2.önerilerinizi bekliyorum.2 gündür vakit ayırabildiğim kadar forumdaki yazıları okuyup bilgi edinmeye çalıştım.harman kardon hkts11 5.1 hoparlör seti düşünmüştüm ama yorumlarınızı okuduğum kadarıyla bu markayla ilgili bi yazı bulamadım.önerirmisiniz kullanan dinleyen varsa yardımcı olabilir mi.hkts11 e uygun bi av receiver önerirseniz sevinirim.ayrıca önerdiğiniz başka marka hoparlör ve av receiver varsa düşünebilirim.
    1 hafta içinde sistemi kurmayı planlıyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi orkunaga -- 23 Kasım 2007; 12:01:57 >



  • quote:

    Orjinalden alıntı: orkunaga

    %80 film %20 müzik olarak kullanmak için yaklaşık 1600-1700 YTL bütçem var.sesin yüksek değil net ve berrak olması benim için önemli, sonuçta apartmanda oturuyoruz komşuları düşünmek lazım.odam 24 m2.önerilerinizi bekliyorum.2 gündür vakit ayırabildiğim kadar forumdaki yazıları okuyup bilgi edinmeye çalıştım.harman kardon hkts11 5.1 hoparlör seti düşünmüştüm ama yorumlarınızı okuduğum kadarıyla bu markayla ilgili bi yazı bulamadım.önerirmisiniz kullanan dinleyen varsa yardımcı olabilir mi.hkts11 e uygun bi av receiver önerirseniz sevinirim.ayrıca önerdiğiniz başka marka hoparlör ve av receiver varsa düşünebilirim.
    1 hafta içinde sistemi kurmayı planlıyorum.


    Bu hoparlörü ben de dinledim. Şimdi hayranları arasındayım
    Bana YAMAHA ile çok iyi uyum sağladığı söylendi.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi joyberk -- 6 Ocak 2008; 23:06:07 >




  • Aşağıdaki teklif için ne diyorsunuz?

    harman kardon hkts11 5.1 835$ (ayaklar hariç)
    Yamaha RX-V 461 560€+kdv
  • Yanlış anımsamıyorsam 461 in ve 661 in fiyatlarında ithalatçı firma büyük bir indirim yapıcak yada yaptı, 361 in fiyatı felanda baya düşmüş, bu konuyu bir araştır istersen fazla para vererek almaktan kurtulursun.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: Oronra

    Yanlış anımsamıyorsam 461 in ve 661 in fiyatlarında ithalatçı firma büyük bir indirim yapıcak yada yaptı, 361 in fiyatı felanda baya düşmüş, bu konuyu bir araştır istersen fazla para vererek almaktan kurtulursun.



    Yukarıdaki fiyatlar liste fiyatı. Ağızdan çıkan ilk fiyatlar.
    Başka yorum yapılmayınca belirtmek istedim.
  • çoğunluk film izlemek olduğu için akla gelen ilk iim bana gmre yamaha bütçene uygun modeli araştır ama ben 461 öneririm güzel cihaz... paket sistem olarak ta iş tamamen senin bütçene ve kulak zevkine kalmış bir şey eğer anadolu yakasında ise mavi hı-fi de performansı çok güzel olan cabasse'nin paket sistemleri var gidip bir dinleti yapmanı tavsiye ederim...
  • bu arada dvd player seçimin çok önemli tavsiye ettiğim marka eyer sesde temizlik ve kaliteden bahsediyorsak denon ve pioneer dır
  • Merhaba,

    Ben Onkyo,Denon,Yamaha,sony kullandım ve harman kardon ve marantz dinleme fırsatım oldu.

    Eğer sizin için sadece ses önemliyse (yeni nesil ses ve görüntü formatları olan hdim bağlantı terminalleri olan yeni nesil ses ve görüntü formatları önemli değilse) onkyo 603 (900 YTL), denon 3804 (1.250 YTL),Yamaha 1400 (1200 YTL) önerebilirim.

    Film ön planda olduğu içinde yamaha kesinlikle olmalı.

    Bu söylediğim a/v ler içinde jamo takım iyi olur.(Bizzat hepsinde denedim).


    Saygılarımla
  • onkyo 603 kullanıyorum gerçekten iyi bir amfi.sony save356 hoparlör setim var.bu seti sony str-dg500 amfi ile kullanırken bu kadar iyi ses almamıştım.(subın performansında bir değişiklik olmadı sub ayrı bir olay zaten)603 ün fiyatı artmış bu arada.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.