Şimdi Ara

Acil İSS önerisi. (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
1
Favori
3.130
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Hocam siz bilirsiniz ama benim başıma gelen olayı Türknet destek Kısmında Uzun uzun resimler ile yazdım.benim var olan hat ve portun iptal edilip başkasına verilmesine müsade etmişler sonrada benden yeni hat ve onay için izin istediler istedikten bir kaç saat sonra port yok üzgünüz aboneliğinizi iptal yada dondurabilirsiniz dediler. Yani tam bir bizim ülkede yaşanacak olay. Hocam hat degerlereiniz iyi tavsiyem superonline ile konusun müşteri hizmetleri iyi ve kullanıcısını en azından yüz üstü bırakmıyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Türknek pişmanlıktır resmen bende hiç tavsiye etmiyorum taahhutsuz iss'leri tek tek gezeceğiz hangisi stabil çalışırsa artık.En son çare türk telekoma geçmek dönüp dolaşıp bence.Turkneti bir ben sevmiyorum zannederdim meğerse forumda seven fazla yok bu arada türknet belasını kullanıyorum millenicoma başvuru yaptım birde onu denemek istedim.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • şu an 100 mbps vdsl millenicom kullanıyorum sorunsuz ne ping ne hız düşmesi var akşamları
  • Empyyy kullanıcısına yanıt
    Kesinlikle en mantıklı yorum bu olmuş. Benim de tavsiyem bir problem yaşamıyorsanız değiştirmemeniz yönünde. Aynen @Empyyy' nin söylediği gibi netspeed de bu problem var demekten dilimde tüy bitti. Millenicom ile yaşadığım süreci buradaki konuda herkese aktardım. Kapasite sorunu mu yoksa saat uygulaması mı var çözemedim ama aynen dediğiniz gibi gece 33 mB gören hat akşam saatlerinde 2 mB' e iniyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • benim de taahhüt bitince netspeede geçtim. ttnetten tek farkı artık bütün yasaklı sitelere giriyor ilginç bir şekilde. geri kalan herşey aynı. akşamları twitch izlenmiyor gene.
  • Arkadaşlar vodafone nete geçmeye karar verdim. Bugün ttnet cayma bedelini öğrendim 108 tl ymiş. Vodafone 300 tlye kadar karşılıyor. Ancak vodafone bayisindeki personel geçiş işlemi olmuyor bizde dedi. Hattı iptal ettirip bize başvurmanız gerekiyor dedi. Cayma bedeli olan faturayı bizde getirin faturanızdan düşelim dedi. Bunun akabinde hattı iptal edersem portu kaynetme şansım var mıdır? dedim. O da vodafone kabinde vdsl port kiralıyor dedi siizin bulundugunz yerde de boş port mevcut dedi. Sıkıntı olmaz 2 gün içinde bağlanır internet dedi. Bugün tekrar başka bir bayiye gideceğim. Bakalım ne söyleyecekler. Gelişmeleri buradan aktarırım.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Merhaba, benim de yaklaşık 2 senedir alt yapım yoktu. Bu hafta eve kadar fiber geldi. Şu anda 100 Mbps kadar destekliyor. Ben de iss aramaya başladım. Ama yorumları okuyunca soğudum resmen ve Türk Telekom a başvurmaya karar verdim. Diğerlerine göre taahhüt var ve pahalı ama sanırım en stabil olanı da Türk Telekom ping ve kopma açısından değerlendiriyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.