Şimdi Ara

Acil TV Tavsiyesi Lütfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
324
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba.


    Hem Netflix vb. platformlardan ve dizüstü bilgisayarı bağlayarak yüksek kaliteli ve akıcı görüntüyle dizi/film izleyebileceğim, hem bağlı dizüstünden zaman zaman akıcı oyun oynayabileceğim hem de PS5 ile maksimum performans alabileceğim nitelikli bir 65 inç televizyon almak istiyorum. 50-60 bin bandını geçmek istemiyorum ama duruma göre bir tık üstüne de çıkabilirim. 11.11, BF vs. indirimleri bitmeden TV’yi almak niyetindeyim. Bu doğrultuda profesyonel tavsiye rica ediyorum.


    Forumu çok okudum ancak mukayeseler, teknik bilgiler, markaların farkları vs. kafamda karman çorman oldu, toparlayıp bir karar alamıyorum. Bilen biri yardımcı olabilirse müteşekkir kalacağım.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • TCL 65C845 veya 65C935. İkincisini bu boyutta şu an bulmak mümkün değil.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok teşekkür ederim yanıt için. Ben de çok duyuyorum bu markayı ancak hakkında bilgim yok. İnternetten genel olarak araştırdığımda TCL için servis ile ilgili çok fazla şikayete rastladım. Tabi şöyle de bir gerçek var, LG ve Samsung gibi tutulan markaların servisleri çok mu iyi, hayır değil. Örneğin LG’den çok çektim ben.


    Sonuç itibarıyla bilgisizliğimi mazur görün ama sormadan geçemeyeceğim, “Bu TCL beni mağdur eder mi acaba? Ya da Samsung 65QN90 vb bir seriye yönelsem daha güvenli bir liman mı olur?” Diğer yandan oyun, PS5 ve karanlık ortamda film deneyimi için OLED’i şiddetle tavsiye edenler de var, OLED’in daha kısa ömürlü ve maliyetli olduğunu biliyorum ama oyun performansındaki artıları bu eksilerini karşılar mı?

    Zira TCL’i tercih etmem durumunda 75 inçe yönelebilirim ama Samsung’da 65’in üstüne çıkacağımı sanmıyorum.


    Biliyorum bunlar biraz kişisel tercihlere bağlı sübjektif sorular ama sizin forumdaki paylaşımlarınızdan konuya oldukça hakim olduğunuzu farkettim. O yüzden görüşünüzü merak ediyorum. Zahmet olmazsa tabi.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • QN90 da iyi bir model. Ama biraz pahalı. Bence tek eksisi Dolby Vision olmaması. C3, G3 veya S90C, S95C gibi OLED TV'ler de çok iyi. Açıkçası ben OLED tercih etmiyorum ama kontrast olarak daha iyi görüntü verecektir. Yanma riski OLED'de hep var ama biraz kullanıma bağlı.

    Gecikme süresi olarak bence fark çok önemli değil ama karanlık ortamda OLED daha iyi görüntü verir orası kesin. HDR olsun derseniz iyi parlaklıklara çıkan bir OLED olursa daha iyi. Bu saydığım modeller parlaklık olarak daha iyi modellerden. Eski nesil OLED'lerde parlaklık biraz düşüyor.

    Bence servis konusu TV'de sorun olduğu an hepsinde aynı olacaktır. Türkiye'de tüm firmalar malı satana kadar iyi.

    Rtings.com sitesine bakabilirsiniz detaylı inceleme için.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhabalar, vaktiniz varsa mediamarkt gece kuşu kampanyalarını takip edin, iki hafta önce philips “65OLED907”yi 53000’e aldım

    Acil TV Tavsiyesi Lütfen



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WISEACRE -- 9 Kasım 2023; 21:2:3 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • @S.P.E.C.I.A.L. Çok teşekkür ederim cevaplar için. Seçenekleri daralttım sayenizde. Aslına bakarsanız S90C gerçekten cezbetti beni. Ancak Hepsiburada'da bilmediğim bir satıcı 64 bine satarken Mediamarkt'ın 91 bine satması hayal kırıklığı yarattı, indirimli yakalayabilsem keşke bilindik bir yerde. Bir yandan da TCL 75C845'i takip edeceğim. İndirimli denk gelirse neden olmasın.



    @WISEACRE Teşekkürler öneri için. Forumda birkaç paylaşım gördüm bu gece kuşu indirimleriyle ilgili ancak bilmiyordum nasıl takip edeceğimi. Sanırım gece 22:00'de oluyormuş. Yarın takip ederim, sizinki gibi cazip bir fırsat yakalarsam değerlendirebilirim belki.





  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.