Şimdi Ara

Acil Yardım Asus x55uq i5

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
462
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar merhaba.... Şimdiden kıymetli cevaplarınızz için sonsuz teşekkürler
    Konuyu doğru yere mi açtım bilmiyorum eğer yanlış bir yerse affedin...
    2 gün önce yani 28.12.2016 da hepsi buradadan asus x556uq i5 işlemci olan bi notebook aldım. Cihaz geldi win 10 kurulu. 1-2 işlem istedi k.adı yaz vs gibi sonrasında masa üstü geldi buraya kadar herşey normal. Kullanmaya başladığım ilk anladn itibaren cihazda donmalar ağırlaşma gibi durumla baş gösterdi hatta yanımda eski püskü bi cihazla internette sayfalar arası çatır çatır hızla geznirken bu cihaz dakikalrca sayfaları açmıyordu. Güncellemeye çalıştım ama öyle bir donma yapıyorduki başaramadım. Bende en iyisi win7 kurayım dedim kurmaya çalıştım ama bilme ne bişey disk yaptıkları için hdd yi ayırıp kuramadım dolayısıyla recovery vs diskleri silmek zorunda kalıp kurdum. Fakat win 7 yi desteklemedi usb ler touchpad vs hiç bişey çalışmadı sonradan öğrendimki sadece win10 desteği varmış! Bende sonra bi şekilde tekrar win yükledim belki ekstradan programlar vs olmazsa donmalar gider stabil çalışır. Ama ne yazık ki halen aynı problemler devam ediyor.
    Sorularım şunlar:
    1. Acaba ürünü bu aksiyonlardan sonra iade etme şansım varmı yani kabul edilirmi? (sistem değiştirme vs yaptığım için endişem var)
    2. Asustan geldiği şekilde sistem kurulumu gerçekleştirebilirmiyim tüm programları vs ile eğer yapabilirsem nasıl yapabilirim?
    3. Eğer kabul edilmezse ne yapabilir bu sorunlar için servisemi yollamalıyım?







  • Ürünü Asus a yollarsan Faturası kutusu ile birlikte yardımcı olurlar.
  • Konuyu hortlatmış olacam ama malesef kimse yardımcı olmadı, asus servis yazılımsal yada donanımsal bir hata yoktur raporu verdi ve cihaz elimde patladı 1000 tl zarara sattım... Bilginize...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.