Şimdi Ara

Acil yardim bios dan pc cöktü?2 sene garanti var ne?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
600
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • arkadaslar imzamdaki bilgisayari yeni aldim ve ankart asus p5nsli daha yeni aldim ve aldigim zaman anakartlan bir cd vardi windows üzerinden bios güncellemek icin ve programi actim neyse devam devam bi güncelleyim dedim salaklik olsunya iste basdim ve bilgisayar yarida cöktü yani kendi kendine kapandi ve simdi monitor acilmiyor ankart fanlar felan elektirik hersey calisiyor ama ekran görüntüsü hic yok yani monitör hic acilmiyor dertsiz basima dert aldim anliycaniz neyapmam gerekiyor ankarttan pili cikarip yenikten taksam acaba olurmu bide daha 2 sene garantisi var bilgisayarin kasayida acmak istemiyorum ve bioslan oynadim diye garantisi gitmiyor demi ne yapiyim bi yardimci olursaniz cok sevinirim tsk ler.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GFBurak -- 3 Aralık 2006; 20:06:27 >



  • arkadaslar bir sey söyleyin bu bios güncellerken pc cöktü monitor hic acilmiyor yani hic görüntü yok yarin servisi ariycam 2 sene daha garantisi var simdi ben bu grantiden yararlana bilirmiyim simdi aradigim zaman ben bios u güncellestiriken pc cöktümü diyim ne diyim bi akil verin bende akil felan kalmadi kazan gibi oldu kafam..
  • arkadaslar kimse yanitlamiycak heralde yarin garantiyi ariycam bios update yaparkenmi cöktü diyim dersem garanti bisey dermi bi akil verin ya
  • yanlış anlama pek donanımdan anlamıyorsun ... ama bence madem garantisi var hemen götür servisine ...uğraşma .. servistede sorarlarsa nasıl oldu falan akşam kapadım sabah açtım böle oldu de .. hiç biosu kurcaladım falan deme ...
  • bence daha dürüst ol, abi usb bios filan kuruyodum işte anakartın bileşenlerini ama ne oldu anlamadım gibi
  • neyse arkadaslar sabah olsun garantiyi ariycam eger anakart benim üstüme kalirsa alcaz mecburen pc siz olmuyor. Dogrusu söylemek gerekirse bioslan oynadigimi söylemiycem para olsa dogru söylenirde para yok ozamanda söyleyemiyorsun anlarlarsa ne yapalim katlancaz artik basa gelen cekilir cevaplar icin tsk ler arkadaslar.
  • endişelenmene gerek yok bios serviste bios chipini değiştirirler ya da aynı chipe bios u yeniden yazarlar.eskisi gibi değil artık.servise haber ver yeter.bu arada imzandaki sistemi alan adamın(yani senin) param yok demesi ilginç.
  • harbiden sisteme baksana parasını sonuna kadar sömürmüş galiba arkadaş.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: strafer

    endişelenmene gerek yok bios serviste bios chipini değiştirirler ya da aynı chipe bios u yeniden yazarlar.eskisi gibi değil artık.servise haber ver yeter.bu arada imzandaki sistemi alan adamın(yani senin) param yok demesi ilginç.




    quote:

    Orjinalden alıntı: ninja1975

    harbiden sisteme baksana parasını sonuna kadar sömürmüş galiba arkadaş.


    yok aradaslar ben bunu pesin almadim taksitli yani daha 2. ay parasini yatirdim anakart gitti anliycaniz yenikten tsk ler.
  • bence servise bios güncelleme yaptım deme.dersen yapım için para isterler.açtım açılmadı de
  • aynen bios filan karıştırma, bırak onlar bulsunlar bulamazlarsa 1-2 günde falan o zaman dersin ya bir arkadaşım biostan falan olabilir filan dedi dersin güncellememe mi neymiş filan dersin

    öyle yani, yoksa servislere ne kadar az şey söylersen o kadar iyi.

    (tecrübe konuştu)

  • arkadaslar garantiden adam geldi dedim böyle böyle grafik kartini degistirdi ramlari felan herseyi denedi anakarti cikardi yaninda sifir bitane anakart getirmis kutundan cikardi ve takti calisti yani anlamadi anladida anlamamis gibi yapti heralde cünki pc actigimda desktopta bioslar felan vardi indirmisdim son gün neyse sonunda halloldu saygilar.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GFBurak -- 11 Aralık 2006; 22:05:04 >
  • quote:

    Orjinalden alıntı: GFBurak

    arkadaslar garantiden adam geldi dedim böyle böyle grafik kartini degistirdi ramlari felan herseyi denedi anakarti cikardi yaninda sifir bitane getirmis kutundan cikardi ve takti calisti yani anlamadi anladida anlamamis gibi yapti heralde cünki pc actigimda desktopta bioslar felan vardi indirmisdim son gün neyse sonunda halloldu saygilar.



    yeni anankart mı verdiler pek bir şey anlamadım.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: strafer


    quote:

    Orjinalden alıntı: GFBurak

    arkadaslar garantiden adam geldi dedim böyle böyle grafik kartini degistirdi ramlari felan herseyi denedi anakarti cikardi yaninda sifir bitane getirmis kutundan cikardi ve takti calisti yani anlamadi anladida anlamamis gibi yapti heralde cünki pc actigimda desktopta bioslar felan vardi indirmisdim son gün neyse sonunda halloldu saygilar.



    yeni anankart mı verdiler pek bir şey anlamadım.


    özür kücük bir cümleyi yazmayi unutmusum yeni anakart taktilar.




  • Yahu ne teknik servismiş
    ASUS yeni anakartlarında crash free bios diye bir olay var.
    Yüklüyorsun biosu diskete, olmadı Flash diske.
    Bilgisayarı açıp ALT+F2 ile direk bios güncelleme yapabiliyorsun.
    Neyse şanslısın, cuk yeni anakarta konmuşsun.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi suphion -- 11 Aralık 2006; 16:08:40 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.