Şimdi Ara

Acil Yardım !! Philips Ampul

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
1
Favori
3.185
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Mercekli Kısalar icin ;
    Philips xtreme vision mu
    Philips crystal vision mu .?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >



  • Xtreme vision ve osram nb laser ucuz yollu derseniz general electric megalight ultra.
  • Aydinlatma istiyorsan xtreme vision.Rengi sarimsi beyazdir ama normal halojenlere gore daha iyi aydinlatir.Crystal vision mavimsi beyaz,boyali ampul yani.Aydinlatma performansi cok beklemeyin,sadece goruntu.
  • xtreme vision görüş mesafesi olarak oldukça iyidir. Yağmurlu havalarda vs kırılma veya görüş mesafesinde azalma olmaz. Fakat her ne kadar rengi normal fara göre biraz daha beyaz deselerde rengi aynıdır. Fotoğraflarda beyaz olarak gözükür fakat sizin uzaktan görüşünüzde sarıdır.
    cyrstal vision'un rengi beyazdır. Diamond visiona göre görüş mesafesi biraz daha iyidir fakat yağmurlu havalarda resmen kör gidersiniz.
    Osram NB Laser ise xtreme vision ile aydınlatma mesafesi aynıdır. Philipse göre ömrü biraz daha kısadır. Sitesinde nb göre biraz daha beyaz olduğunu söyleniyor fakat rengi sarıdır ve aynıdır.

    3 tip farı da kullandım.
    * Eğer uzun ömürlü olsun ve uzun aydınlatsın diyorsanız philips xtreme vision
    * Xtreme visiona göre biraz daha beyaza yakın (Ki çok fark yok) olsun ve uzun aydınlatsın diyorsanız nb laser
    * Beyaz olsun, önümüz yaz ve pek yağmur yağmaz, benim için görsellik önemli diyorsanız crystal vision alın. Diamond vision almanıza gerek yok cyrstal vision'un beyazlığı sizi tatmin edecektir.




  • Bu H7 lerin normal tipi yokmu UV korumalı farları karartmaz falan yazıyor açıklamasında ilgimi çekti ama farlar xenon değil uzunlar için Xtreme vision H1 buldum ama Xtreme vision H7 normal bulamadım yokmu acaba?
  • h7 olarak da mevcut hocam,http://www.hepsiburada.com/philips-h7-x-treme-vision-2-li-ampul-seti-130-daha-fazla-i-pm-otm011300 (daha uygun fiyata da bulabilirsiniz, örnek vermek için link verdim)
  • http://urun.n11.com/ampul/philips-racing-vision-h7-150-fazla-isik-12972rvs2-x-treme-P165299672

    ben bu seti aldım, kısalara h7 RacingVision, uzunlara h1 X-tremeVision

    bunlar görüntü olsun şekil olsun diye değil performans olsun diye takılan modeller, uzun yolda özellikle çok rahat ettim, yaptığınız sellektörle karşı sürücünün verdiği tepki değişiyor

    karşıdakini rahatsız etmeden iyi bir aydınlatma sağlıyor
  • vxr V kullanıcısına yanıt
    Ama bunlar Xenon Tip Far Ampülleri kategorisinde bana halojen lazım kimseyi rahatsız etmek istemem Arif beyin paylaştığı racing vision tam aradığım ampül gibi.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Blumhouse

    Ama bunlar Xenon Tip Far Ampülleri kategorisinde bana halojen lazım kimseyi rahatsız etmek istemem Arif beyin paylaştığı racing vision tam aradığım ampül gibi.

    general electric magalight ultra 130 yi deneyin;

    hem philips/osram ın yarı fiyatı kadar ucuz hemde hemen hemen aynı ışık.

    apaçi tipi bembeyaz önünü göstermeyen ışık değil; kuvvetli sarı/beyaz ışık veriyor.
    http://urun.n11.com/ampul/h7-general-megalight-ultra-130-fazla-isik-ampul-58520xnu-P169442112?icid=990008_prudsys_productdetail_bysameseller

    buda geceuçusundaki konusu
    http://www.geceucusu.com/topic/7006-general-electric-megalight-ultra-halojen-ampul/

    hayırlı günler.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tasshelhoff -- 9 Mayıs 2017; 11:26:55 >




  • hocam h1 olarak aldıklarınız da bu tip ile aynıdır. Göz alma durumu ( şahinci beyaz tip far gibi) olmayacaktır. Fakat diğer farlara göre biraz daha parlak ışıklı olacaktır. Sizin göz alma dediğiniz olaylar genellikle beyaz ışıklarda karşılaşılıyor
  • Alarştırmalarım sonucu PHİLİPS YENİ RACİNG VİSİON H7 +%150 FAZLA IŞIK 12972RVS2 12V 55W aldım. Umarım pişman olmam. Kullanan arkadaşlar varsa lütfen tecruberini paylaşsın.

    Şimdiden teşekkürlerimi sunarım.

    Sevgiyle kalın.
  • vxr V kullanıcısına yanıt
    MErhaba ,

    Bende yakın zamanda araştırma yapıyorum. Bu ürünlerin kullanım ömürleri 450 saat gibi bir süreden bahsediyorlar. ne derece doğru konu hakkında bilginiz var mı?
    Yani verdiğimiz fiyata göre 450 saat çok komik bir süre .
  • quote:

    Orijinalden alıntı: tt.cengiz

    Alarştırmalarım sonucu PHİLİPS YENİ RACİNG VİSİON H7 +%150 FAZLA IŞIK 12972RVS2 12V 55W aldım. Umarım pişman olmam. Kullanan arkadaşlar varsa lütfen tecruberini paylaşsın.

    Şimdiden teşekkürlerimi sunarım.

    Sevgiyle kalın.
    Memnun musunuz hocam? Ben de extreme vision ile racing vision arasında kaldım. Farkları nedir? Hangisi daha iyise onu alcam. Amacım uzun yolda giderken kısalarla önümü görmek uzunlara ihtiyaç duymamak....

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.