Şimdi Ara

ACİL YARDIM!!!SONY VAIO VGN-FW390JAS

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.471
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar öncelikle herkese merhaba. SONY VAIO VGN-FW390JAS model laptop almayı düşünüyorum ancak aklımda birkaç soru var cevaplarsanız memnun olurum:

    1-Sitede sony kullanan arkadaşlarımız laptopun İstanbul Bilişimden alınmaması gerektiğini yazmışlar.Ve ayrıca Eurasia garantisi veren bir yerden alınması gerektiğini yazmışlar.Ancak eurasia garantisi veren bir yer bulamadım ben bildiğiniz bir yer var mı?

    2- Bu bilgisayarı oyun ve multimedia uygulamaları amaçlı kullanacağım.HD3600 serisi ekran kartı sizce performans yönünden nasıl bir karttır?

    3- Monster marka bilgisayar alacaktım fakat iki gün önce 2250 lira olan makinanın fiyatı bugün baktığımda 3600 lira olmuş bu nasıl şey:(:(:(



  • Ben FW-390JAS modelini dün aldım.Üzerinde paylaşımlı 512 Mb ekran kartı var.Hemen Pes 2009 u kurup test ettim. 1600X900 çözünürlükte ve Medium da çok rahat çalıştırdı. Nb'u zaten oyun için almamıştım ama test etmiş oldum gayet memnunum.Kasmıyo ısınmıyo vs. vs. çok iyi. Oyun oynayacaksan ama Gforce almanı tercih ederim.Üzerinde vista kurulu geldi ve puanu 5.1 verdi.oda en düşük puan ekran kartına verdi. Sen bak işte artık. Ama sanırım o model kalmadı istanbul bilişimde.
  • FW390JAS MODELİNİ BENDE ALMAYI DÜŞÜNYORUM. ARADIM GEÇEN GÜN İSTANBUL BİLİŞİMDE VARMIŞ. AMA ŞUNU ANLAMIYORUM BU KADAR İYİ BİR MODEL NEDEN TÜRKİYEDE BU FİRMADAN BAŞKASINDA YOK. YOKSA ADAMLAR OLAYI ÇÖZMÜŞLER YANİ. EURASIA DENİLEN FİRMADAN FW SERSİNDEN 4 5 MODEL ÇIKIYOR. BU ADAMLARDA EN AZ 10 15 MODEL VAR. BEN TAKDİR ETMEYE BAŞLADIM BU ADAMLARI. BÜKEMEDİĞİN BİLEĞİ ÖPECEKSİN. ADAMLARIN MAĞAZAYA BİR GİTSEN YOĞUNLUKTAN BUNALDIĞIN OLUYOR. ŞİKAYETLERE GÖRE BU NE PERHİZ NE LAHANA TURŞUSU

    NOT : FW 378 MODELİNİ DE DEĞERLENDİRMEYE ALDIM.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.