Şimdi Ara

ACILLL YARDIM! CANON A520 vs. SD200 (ixus30)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.506
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaslar Amerika'dan gelen 2 makine var, canon a520 ve sd200 (ixus30). Bi kac gun icinde karar verip birini almam lazim. Aslinda a520 nin manuel kontrollerini sayenizde ogrendim ama acikcasi pratikte hic bir deneyimim yok. a520 daha cekici gelse de sd200 hakkinda da dusunuyorum ciddi ciddi. Yani uzun lafin kisasi benim gibi yeni baslayan biri icin hangisini onerirsiniz acaba? Kompakt bi makine olan sd200 u mu yoksa kendimi ilerde gelistirebilecegim a520 yi mi? Yardimlariniz icin simdiden cok cok tesekkurler! (Aslinda fotograf cekmeyi ciddi bi hobi haline mi donusturecegim yoksa sadece oylesine mi fotograf cekecegim ileride bilmiyorum. Bunu da goz onunde bulundurun lutfen)

    Not: Fiyat onemli degil ama sadece bu 2 makine uzerine yorum yapin lutfen. Fiyat/performans a gore bi karsilastirma yapmayin. Yani ikisinin fiyati ayniymis gibi dusunun.



  • canon sd200,
    tasarımıyla daha çekici ve kullanımı daha basitleştirilmiş menüleri ve ayarları olan bir makine. Üstelik 2" gibi büyük bir ekranı var. Bütün bunlar bize bu makinenin modaya önem veren, tarz meraklısı, genç ve hareketli bir kitleye yönelik olduğunu anlatıyor.
    Eminin bu makinenin gayet çekici deri kılıfları falan da vardır piyasada. Hani bir partiye falan gidildiğinde de iyi durur, karizmayı bozmaz. Aslında biraz da genç kız işi gibi geliyor bana. Makinenin kime yönelik üretildiğni böylece anladıktan sonra kararı siz vereceksiniz.
  • Sevgili @braveheart655,

    Öncelikle seçim listende bulunan fotoğraf makineleri farklı sınıflardalar.(A520 Compact, SD200 ise Ultra Compact) Full manuel ayarlar ile çekilecek olan fotoğraflara önceden müdehale edilmek isteniyorsa ve bu ayarlardan faydlanarak fotoğrafçılık konusunda ilerlemek isteniyorsa A520, bas çek olarak tabir ettiğimiz üzerinde manuel ayarları barındırmayan ve boyut olarak da daha küçük bir model düşünülüyorsa da SD200 tercih edilebilir. Her şeyden önce bu kararı vermen gerekiyor



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mertkan -- 7 Kasım 2005, 19:50:30 >
  • Aslinda biraz da kararsiz kaldigim icin bu konuyu actim zaten. Ikisinin de cok cazip taraflari var. Once a520 de karar kilmistim ama bir kac yerde okudugum yorumlardan sonra sd200 de gozume guzel gozuktu. Yani bi tarafta manuel ayarlariyla a520 diger tarafta ise sik goruntusu ve yeni teknolojisiyle sd200. Ozellikle sd200 kullanan arkadaslar deneyimlerini sayesinde makine hakkinda yorum yapabilir ve a520 ile karsilastirma yapabilirlerse benim icin gercekten de cok faydali olur. Verdiginiz/vereceginiz cevaplar icin de tekrar tesekkurler!

    Not: Bu arada acaba sd200 un hic mi manuel ayari yok yoksa a520 ve diger makinelere oranla daha mi az?
  • Arkadaslar biliyorum biraz sabirsiz gibi gorunebilirim ama en gec 2 gune kadar karar vermem lazim, yardimlarinizi ve onerilerinizi acil olarak bekliyorum. Tekrar tekrar tesekkurler!
  • sd 200'ü tercih et. anladığım kadarıyla kısa sürede manuel çekimle uğraşmayacaksın. sd 200'ün cazibesini 520 de bulamazsın... her an yanında taşıyableceğin bir makina.. ilerde daha profesyonel düşünürsen bir makina daha alabilirsin. .. profesyonel kullanıcılar bile küçük bir makineye ihtiyaç duyarlar
  • Fiyat/oerformansa bakmayın demişsi. Zaten özelliklerini ezberlemişsindir anladığım kadarıyla görünüşten dolayı Canon sSD200'e yakınsın. Ben de senin gibi düşünüyorum. Canon SD200 ü gözü kapalı tercih ederdim
  • Arkadaslar yorumlariniz icin cok tesekkurler. sd200 de buyuk olcude karar kildim. Acaba hala onu degil de a520 yi al diyen var mi?
  • arkadaslar yarin alicam sd200 u insallah. son olarak vereceginiz tavsiyeler ya da yapacaginiz yorumlar varsa cok memnun olurum. Tesekkurler!



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi braveheart655 -- 9 Kasım 2005, 19:57:29 >
  • Hayırlısı olsun şimiden de, kaça malolacak onu da yazarsan bilgimiz olsun
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.