Şimdi Ara

Ad Infinitum [PS5 / PS4] - Korku

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
172
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Ad Infinitum [PS5 / PS4] - Korku


    Ad Infinitum | Maw of Madness


    Ad Infinitum [PS5 / PS4] - KorkuNaconyoutube
    When reality is a nightmare, nightmares become real. Will you escape the maw of madness ? Trapped between two realities, you play a younger German soldier and wander through a vast mansion and the trenches of WW1 where you must fend off the terrible creatures that are coming after you. Dive into the infinite cycle of suffering and madness in Ad Infinitum, releasing on september 14th on Xbox One and Xbox Series X|S. Pre-order now! - Steam : https://nacon.me/3Oboog5 - Playstation EU: https://nacon.me/47aiDbe - Playstation NA: https://nacon.me/3DttyPQ - Xbox: https://nacon.me/3O3dd9m ------------------------------- For news about our other games and products, you can also follow us on: Facebook > https://www.facebook.com/NaconGaming Instagram > https://www.instagram.com/NaconGaming Twitter > https://twitter.com/Nacon
    https://www.youtube.com/watch?v=PyBoatjl2KE

    -


    Gerçeklik bir kâbus gibi seni esir aldığında, kâbusların gerçek olmaya başlar. Bu psikolojik korku oyununda zihnini işgal eden korkunç yaratıklarla savaşman gerekiyor. Akıl sağlığını yitirmeden bu kâbustan kaçabilecek misin?


    Aile evinin duvarları ve Birinci Dünya Savaşı'nın cepheleri arasında hapsolmuş halde geçmişinden parçaları birleştirip hayatının kontrolünü yeniden almaya çalışıyorsun.


    DÖNGÜYÜ KIR


    Savaş dediğimiz bu kâbus bir gün sona erecek mi? Bir gün iç huzura erişebilecek misin? Ad Infinitum'da Birinci Dünya Savaşı'nda yaşadıkları peşini bırakmayan bir Alman askerini oynuyorsun. Zihnin, aile evindeki hatıralar ve cephedeki siperler ile boğuşurken bu bitmek bilmeyen ıstırap döngüsüne bir son vermeye çalışıyorsun.


    DÜŞ VE GERÇEKLİK ARASINDA


    Yıkık dökük, kimselerin olmadığı bu koca evin içinde, gençlik yıllarından beri hiç değişmemiş yatak odanda uyanıyorsun. Bir anda, açıklayamadığın bir şekilde savaşın korkunç yüzünün, daha da kötü ve korkunç canavarların gölgesinde kaldığı cephelere ışınlanıyorsun. Kâbus ve gerçeği ayırt etmekten âciz bir şekilde hayatının gidişatını kontrol altına almak için savaşmak zorundasın.


    GERÇEK OLAN KÂBUSLAR


    Zihninin derinliklerinde tarif edilemeyecek kadar korkunç kâbuslar gerçek oluyor. Ölümcül tuzaklar ve kan donduran yaratıklardan kaçmak için karşına çıkan her canavarın kökenini ve motivasyonunu anlayıp bulmacaları çözmelisin. En ufak ayak sesini bile duyabilen kör şeytanlardan karanlıkta ilerleyen korkunç biçimsiz kuklalara kadar her köşe başında farklı bir dehşet seni bekliyor.


    PARÇALANMIŞ BİR AİLE


    Savaşın etkileri, cepheden ne kadar uzakta olursa olsun hissediliyor. Bir yandan Birinci Dünya Savaşı'yla parçalanan ailenin sakladığı sır perdesini aralarken bir yandan da geçmişini hatırlamaya çalışmalısın. Evinin duvarları ve Sahipsiz Toprakların dikenli telleri arasında keşif yaparak bilmeceleri ve bulmacaları çözmeli, savaşın parçaladığı bu Alman ailenin hikâyesini en nihayetinde açığa çıkarmalısın.


    -


    https://gamefaqs.gamespot.com/ps5/325150-ad-infinitum

    https://www.metacritic.com/game/playstation-5/ad-infinitum


    Resmi Site: http://ad-infinitum-game.de


    -


    Ekran Görüntüleri:


    Ad Infinitum [PS5 / PS4] - Korku


    Ad Infinitum [PS5 / PS4] - Korku


    Ad Infinitum [PS5 / PS4] - Korku


    Ad Infinitum [PS5 / PS4] - Korku


    Ad Infinitum [PS5 / PS4] - Korku


    Ad Infinitum [PS5 / PS4] - Korku


    Ad Infinitum [PS5 / PS4] - Korku


    Ad Infinitum [PS5 / PS4] - Korku









  • ön sipariş geçtik bakalım. özellikle dün yayınlanan trailer ile almaya karar verdim. normalde 399 tl pahalı bu tür oyunlara ama şuan bedava kaldı maalesef. ayrıca steam e göre oyunda tr altyazı var.

  • Master Willem kullanıcısına yanıt

    Fiyatı güzel ama ikinci bir Amnesia: The Bunker vakası olmasından korkuyorum.

  • Zebercet kullanıcısına yanıt

    öyle olursa kötü çünkü hiç beğenmedim amnesia the bunker ı. diğer tüm amnesiaları oynayıp beğenmiştim umarım onun gibi olmaz.

  • Master Willem kullanıcısına yanıt

    Nasil oyun oynadiniz mi, hikayesi ilgimi çekti.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • KAKÁ K kullanıcısına yanıt

    bitirmeden sattım hocam. çok iyi başlayıp iyice sıkıcı olmaya başladı. indirim zamanı düşünülebilir.

  • Master Willem kullanıcısına yanıt
    Tesekkurler

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.