Şimdi Ara

ADB (Amatör Denizcilik Belgesi)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
601
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Denizcilik ve deniz araçları ile ilgili forumlarda konu başlığı açılmasını yararlı buluyorum. Ticari amaçla olmamak kaydı ile 24 metreye kadar yat kaptanlığı için alınması gereken ADB için olduğu gibi, lise mezunları için gemi adamı, yağcılık, vardiya zabitliği belgelerinin nasıl alındığınıda irdeleyebiliriz.

    Saygılarımla,



  • Değerli Arkadaşlar,

    Konu başlığı açarken ADB (Amatör Denizcili Belgesi) diye açtım fakat, prpfosyonel yat kaptanlığı ile ilgilide yazmak istiyorum. Lise, üniversite, mezunu bunca işsiz gencimiz var. Belki birileri buna ilgi gösterir ve bu mesleği tercih eder.

    ADB ile, 24 M. kadar olan yatların kaptanlığını yapabilirsiniz fakat, ücret mukabilinde çalışamazsınız, ticari amaçla kullanamazsınız, yolcu taşıyamazsınız. Bu belge ile kendinize veya yakınlarınıza ait yatları kullanabilirsiniz.

    Yat Kaptanlığı:

    Bu, başlı başına bir meslektir. Yat sınıfındaki tüm deniz araçları bu belge ile kullanılabilinir, belge sahibi profosyonel olarak yat kaptanlığı yapabilir.

    Bu belgeye sahip olabilmek için 4 ay (408 saat) süren bir kursa gitmek gerekiyor. Dokuz Eylül Üniversitesi'nin verdiği bu kursların en yakın tarihte olanı: 1 EKİM 2012 TARİHİNDE BAŞLAYACAKTIR.

    Kurs ücretlidir. Kurs ücreti 2800 TL'dir (KDV Dahil). Mezuniyet ve sonrası yeterliğin alınmasından sonra gereken temel STCW sertifikaları fiyatın içindedir.

    http://www.deudenizcilikegitimi.com/Yat.html

    Yukarıdaki linkten ayrıntılı bilgi edinebilirsiniz. Kontaki telefon numaralarıda o linkte yer almaktadır.

    Umarım bu yazım birilerinin işine yarar.

    Saygı ve selamlar..




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.