Şimdi Ara

ADSL, Tivibu, Telefon hepsini iptal ediyorum !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.638
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Bu gün internet hizmeti için farklı bir firmaya geçtim, aylık 125 TL 16Mbit AKN yok, böyle öderim ama kafam rahat kullanırım. 1 haftadır ttnet telefon destek hattını arıyorum, tamam AKN kotasını aşmışız güzel 1mbit hızında sabitlemişsiniz. Kardeşim paket değiştirdim, 8 sınırsıza geçtim hala 1mbit sınırlı, 6 kere arıza kaydı oluşturuldu, 6 kere onarmadığınız halde onarıldı olarak işaretlendi ve dönüş yapılmadı.

    * Tüm ülkeye tüm paketlere 50GB limit uyguladınız, üstüne tivibu çıkardınız ama tivubunun da inanılmaz bir şekilde kotadan yediğini açıklamadınız.
    * Müşteri temsilcisini arıyorum, tivibu sonuçta internet üzerinden çalışıyor ve video download yapmıyormu buda kotaya girmiyormu soruma cevap, az da olsa kotadan kullanıyor beyefendi demezmi. Bu azda olsa, direk video download, yani tivibu açık olduğu sürece kotadan yemeye devam ve inanılmaz götürüyor. Ben ne anladım ozaman tivibu hizmetinizden ? Komedi resmen.
    * Hızımı 1mbit sabitlediniz, tivibu sapıttı, sanki 56k ile youtube'den televizyon seyrediyoruz, takıla takıla + ses sanki uzay boşluğunda.
    * Ayda belki birkez kullandığım ev telefonuna her ay sabit 30 TL kesiyorsunuz, cep telefonu kullanıyoruz artık onada gerek kalmadı.

    Rezaletin daniskası olan bu hizmetleri kimseye önermemekle beraber, 8 diğer öğretmen arkadaş ve 4 adet diğer apartman sakini müşterilerinizde yarın iptal için en yakın telekom ofisini ziyaret edecekler.

    (NOKTA)







  • Helal olsun tepkiniz çok haklı, kararınız yerinde olmuş. Bende en kısa zamanda kapattırıcam interneti ve telefonu. Günümüz interneti artık 1mb hızla çekilmez. 98'de 56k kullanıyorduk o zaman 56k neyse bugün 1mbit o.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BeAr -- 26 Nisan 2012; 3:37:23 >
  • ben tvibiu web ile tivibu cebi iptal ettirdim iptal ettirirken iptal ettirmeyin ikisini 3.90 a verelim dediler ama genede iptal ettim. 16 mbitlik tarifyeide 8 mbite düşürdüm şimdi. ne kadar az ödersek okadar iyi. dublexte oturduğum için ttnetten başka bir servis sağlayıcı yok. imkanı olanlar ve taahhütü olmayanlar hemen iptal ettirsin bence diğerleri daha karlı.
  • TEBRIK EDERIM DARISI BIZIM BASIMIZA.
  • bizde imkan kısıtlı. sadece ttnet mevcut. elimiz mahkum.
  • Hangi firmaya geçtiniz acaba?
  • 56k yamı geşsek napsak.
    fax modem bulabilirmiyiz :)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: eren16

    56k yamı geşsek napsak.
    fax modem bulabilirmiyiz :)

    Var bende pampa on tl ye satarım sana :)
  • Eylülde taahüt bitiyor.Bittiği anda ADSL iptal ettiriyorum.
    1 mbps bağlantıya 60 TL para ödemek kadar aptalca birşey yok.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.