Şimdi Ara

Aerocool Strike X 800W 80+ Plus Silver??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.161
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar PSU upgrade etmek istiyorum elimde mevcut xigmatek 600w var moduler vede +80 verimlilik yok , araştırdım 236 liralık bu aerocool psu dikkatimi cekti siz ne önerirsiniz , Şu an kullandıgım sistem i72600k, 8gb ram, msi z77-g43 anakart, 1tb hdd, 120gb sandisk ssd, skystar 2.6d tv kartı , ekran kartı powercolor 7950pcs ,dvd writer , sistemde overlock yapılmamıstır güçten ötürüde kapanma restart gibi sorunlar yaşamıyorum ama kablo dağınıklıgı vede +80 olması adına ne önerirsiniz aerocool Silver 80 plus aynı fiyat aralıklarındakiler +80 bronze tek kanalda 66a veriyor , ama teknobiyotikte var şuan ve ordan alışveriş hiç yapmadım vatan pc tercihim ordaki modellerdende öneri yaparsanız sevinirim ilerde overclock yapabilmek vede cf adına en az 800w tavsiyelerinizi bekliyorum, herkese iyi günler



  • Elinizde ki ürün gayet yeterli, boşuna masraf yapmayın. Kasanızda kablo saklama kanalları yoksa kasanızı değiştirin.
  • Fiyatına göre çok iyi özelliklere sahip bir psu. İleride CF + oc düşünüyorsanız bu psu'yu alabilirsiniz. Teknobiyotik'ten ben de alışveriş yapmadım. Yapıpta memnun kalmayan bir çok kişi var, memnun kalanlar da var. Önerim eksenden almanız.
    http://www.eksenbilgisayar.com/store/ProductDetails.aspx?productid=92141

    Öte yandan arkadaşın dediği gibi Kablo saklama kanalları olan bir kasa almanız, kablo dağınıklığı konusunda daha iyi bir çözüm olur. CF'de yapmayacaksanız elinizdeki psu sizi epey götürür OC yapsanız bile.




  • Öncelikle cevaplarınız için teşekkür ederim .Kuıllandığım kasa Xpredator Full tower kasa , psu tam modeli NRP-Vc603 Xigmatek kasa üzerinde4 fan bulunmakta bunuda sistem bileşenlerine eklersek overclock işlemi icin yeterli diyorsanız ozaman power yerine işlemci için fan alıp oc denemek icin işlemci sogutucu önerisi verirsenizde sevinirim 100 tl geçmesse sevinirim sonuçta extreme oc düşünmüyorum birde çok büyük sogutucular kasaya sıgar belki ama anakarta ram slotlarını kapatır tahminimce stock fan ile yapılabilecek basit bir oc işlemi varsa o masraftanda kurtulabilirim yorumlarınızı bekliyorum
  • Şu an işlemcine oc yapmana pek gerek yok. Ekran kartına yapsan daha iyi. İşlemciye soğutucu alacak olursan da Thermalright Macho al. Kasan iyi ve kablo saklama kanalları mevcut. Bir elden geçirmen lazım kabloları. Saklarsın.
  • İşlemci soğutucu olarak uygun fiyatlı Xigmatek Red Scorpion tercih edilebilir.

    http://inventus.com.tr/mi_products/Product.aspx?PID=3772
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.